Howler - World of Joy (2014)

Label: Rough Trade

1. Al’s Coral (2:15)
  2. Drip (2:05)
  3. Don’t Wanna (2:20)
  4. Yacht Boys (2:34)
  5. In the Red (3:00)
  6. World of Joy (3:28)
  7. Louise (2:37)
  8. Here’s the Itch That Creeps Through My Skull (3:18)
  9. Indictment (3:25)
  10. Aphorismic Wasteland Blues (2:35)
avatar van arcade monkeys
Benieuwd naar deze, America Give Up was erg leuk. Volgens mume is hij al meer dan een maand uit maar volgens mij komt hij pas de 24ste.

avatar van Motdattan
Apart. Bij de link die ik meestuurde staat het gewoon goed.

avatar van arcade monkeys
Bij jouw link staat toch:
World Of Joy komt op 25 maart via Rough Trade en bevat de volgende tien liedjes

en op de site van Rough Trade
Minneapolis four-piece Howler are set to release their second album ‘World Of Joy’ on 24th (UK) / 25th (US) March this year.

avatar van Motdattan
Dat is geen maand verschil...

avatar van arcade monkeys
Hier staat bij statistieken releasedatum: 24 januari (=al meer dan een maand uit), maar volgens die 2 links is het dus 24 maart.

Wat zijn ze gegroeid!

avatar van VladTheImpaler
Ze hebben weer een heerlijke plaat gemaakt, de energie spat er weer van af. Gegroeid zijn ze zeker, ik denk dat ik nu al wel kan zeggen dat deze beter is dan het debuut.

MotleyKoen
Aangename verassing!

Ik vond america give up van Howler de beste plaat van 2013. Dus toen deze uitkwam waren de verwachtingen hoog gespannen. Ik vind dit ook een hele leuke plaat, maar hij is niet zo invloedrijk als america give up en een beetje aan de korte kant. Wel heel veel goede nummers, zoals Don't wanna, indictment en Aphorismic Wasteland Blues. 4,5 sterren!