Dirge - Hyperion (2014)

Label: Debemur Morti

1. Circumpolaris (8:32)
  2. Floe (8:55)
  3. Venus Claws (8:53)
  4. Hyperion Under Glass (8:35)
  5. Filigree (10:54)
  6. Remanentie (16:27)
avatar van everflow
Tsja, en zo kom je deze band tegen op internet. Na wat recensies gelezen te hebben deze cd toch maar besteld.
Wat een plaat!! Om maar met de deur in huis te vallen.
Ik kan er niet echt een label aan hangen, het is post-rock/metal, shoegaze, sludge bij vlagen, een mix van stijlen.
Het enige wat tegen zou kunnen vallen is de (cleane) stem. Die neem ik bij deze voor lief en draai het zilveren schijfje nog maar eens.
4,5 voor de muziek, -0,5 voor de klaagzang tussen de bedrijven door.

avatar van jeanmaurice
Vandaag ontdekt bij een vriendin op Facebook, ik vind dit wel goed. Die grunt-grafstem is weergaloos. Ik ga dit vaker luisteren en wellicht ook nog ander werk van deze band. Normaal heb ik niet snel iets met metal maar dit heeft mijn interesse wel gewekt.

Juul1998B, Alicia kennen jullie dit?

Hyperion | Dirge - dirgeparis.bandcamp.com

avatar van Juul1998B
jeanmaurice schreef:

Juul1998B, Alicia kennen jullie dit?

Hyperion | Dirge - dirgeparis.bandcamp.com

Nog niet maar ik zet m op mijn lijst. Thanks
Miss ook wat voor Kondoro0614?

avatar van Alicia
Klinkt interessant.

avatar van Kondoro0614
Juul1998B schreef:

Nog niet maar ik zet m op mijn lijst. Thanks
Miss ook wat voor Kondoro0614?

Ik sla hem op man, Thanks.