RO-D-YS - Earnest Vocation (1968)

mijn stem
4,17
6 stemmen

Nederland
Pop / Rock
Label: Philips

 1. Unforgettable Girl
 2. Isn't It a Good Time
 3. Love Is Almost Everywhere
 4. Robinetta
 5. No Place Like Home
 6. Everytime a Second
 7. Earnest Vocation
 8. Easy Come, Easy Go
 9. Look for Windchild
 10. Let It Be Tomorrow
 11. Dr. Sipher
 12. Peace Ants
4 BERICHTEN
zoeken in:
avatar van michelweber
5,0
0
Meesterwerk! En ik mag de eerste post plaatsen! Na hits als "Take her home" en "Just Fancy" verschijnen er twee albums van deze Nederbeat-legende uit Oude Pekela.
Helaas door gebrek aan succes en andere moeilijkheden verkoopt dit tweede album van The Ro-d-ys bijzonder slecht, wat min of meer ook het einde van de groep betekent.
Voor liefhebbers van The Kinks, Q65, Cuby & The Blizzards, The Outsiders, The Golden Earrings, Boudewijn de Groot (ten tijde van "Picknick"), Sandy Coast, The Motions, Tee Set, etc. etc.

4,5
0
Prachtig! Jammer dat er zo weinig aandacht voor deze band en deze plaat is. Meesterwerk

avatar van michelweber
5,0
0
Eindelijk op cd verschenen! Samen met "Just Fancy" in een boxje. Er waren alleen maar verzamel cd's van de Ro-d-ys te krijgen. Nu is het album in ere hersteld. Kan ik mijn lp eindelijk wegsmijten..;-)

avatar van nlkink
3,5
0
Een heel aardig album maar mijn voorkeur gaat uit naar het eerste album, 'Just Fancy'. Daarna komende de singles en hun bijbehorende B-kantjes en daarna pas het album 'Earnest Vocation'.
Heb het boek 'The Ro-d-ys - Anytime' in mijn bezit en las dat de groepsleden niet op alle liedjes hebben meegedaan. Van bijv. het titelnummer zijn de bijdragen van de groepsleden behalve Harry Rijnbergen gewist en onder leiding van Hans van Hemert door beroepsmuzikanten opnieuw ingespeeld. Met andere woorden, 'Just Fancy' was, in tegenstelling tot 'Earnest Vocation', meer het product van de gehele groep.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

*

* denotes required fields.