Jacqueline Govaert - Songs to Soothe (2014)

Label: Sony

1. Hear How My Heart Beats (3:10)
  2. Going Back Home (3:18)
  3. Sweet Friend (3:48)
  4. Songs to Soothe (3:18)
  5. God Knows (4:44)
  6. First Sight (2:55)
  7. You Lost Me (3:02)
  8. Past the Moon (3:29)
  9. Glitter, Fame and Gold (3:16)
  10. Breeze Off (3:09)
  11. Simple Life (2:56)
avatar van pjh1967
Momenteel hoor je dagelijks tracks van dit album op Radio 2. Het klinkt allemaal hetzelfde alsof het pogingen zijn om een liedje te schrijven maar het niet echt wilt lukken. Monotoon, gevoelloos..... Zeker geen aanleiding voor mij om dit album te gaan beluisteren.

Hmm Ik vind dat ze met Simple Life toch wel geslaagd is in het schrijven van een mooie song. Het is duidelijk niet meer dat Krezip geluid..

avatar van Emile93
Wat een lekker album zeg! Had ik totaal niet verwacht na het teleurstellende Good Life. Dit album is een mooi geheel, vol met lekkere nummers waarin Jacqueline's stem prachtig tot zijn recht komt. Jacqueline's stem ging me bij Good Life en bij de nummers van Krezip enorm irriteren na het vaak horen van de nummers, maar op dit album ben ik daar totaal niet bang voor. De nummers passen perfect bij Jacqueline en dat merk je. Mooi wegdroomplaatje!
Vandaag 4*, maar er is een grote kans dat ik die stem binnenkort ga verhogen

avatar van FrodoK
De songs die ik hier van hoor, zijn toch wel mooi, hoor! Wel allemaal op elkaar gelijkend, maar Jacqueline heeft wel gewoon een erg goeie stem.