Supercharger - Broken Hearts and Fallaparts (2014)

Denemarken
Label: Gain

1. Like a Pit Bull (2:57)
  2. Supercharged (2:59)
  3. Blood Red Lips (3:19)
  4. Hold on Buddy (3:04)
  5. Five Hours of Nothing (3:51)
  6. Yeah Yeah Yeah (3:24)
  7. Suzi the Uzi (3:30)
  8. Hung Over in Hamburg (4:27)
  9. Get What You Deserve (3:09)
  10. The Crash (3:26)
  11. From the Gutter (3:09)
  12. Goodbye Copenhagen (3:40)
Ozric Spacefolk
Grappig, hoe lekker zo'n boze plaat is, als je in een fuck-bui bent.

Even alle trance en symfo en electropop van mn ipod afgegooid en er wat testosteron opgegooid.

Deze plaat komt nu een stuk beter tot zn recht dan toen ik hem eerder dit jaar luisterde. Wie weet zit er een verhoging in. Zang is in elk geval superlekker...

avatar van Stormwind
Yepp, ben deze ook aan het luisteren, ga ze zien in Duitsland komende maand namelijk.
Ik moet ook erg lachen om het boos-gehalte Maar het rijdt lekker auto!!
Ik vind dat er best wat verschillende stijlen op het album te horen zijn, als geheel klopt het wel goed!

Ozric Spacefolk schreef:
Grappig, hoe lekker zo'n boze plaat is, als je in een fuck-bui bent.

Deze plaat is perfect om op te kickboksen kom ik net achter, en dan helemaal het refrein van 'hold on buddy' om nog net even alles eruit te rammen!

Ozric Spacefolk
Prima sportschool-plaat inderdaad.

avatar van Stormwind
Mijn knokkels zijn het minder met me eens...