menu

Flotsam and Jetsam - No Place for Disgrace - 2014 (2014)

mijn stem
3,42 (12)
12 stemmen

Verenigde Staten
Metal
Label: Metal Blade

  1. No Place for Disgrace (7:01)
  2. Dreams of Death (5:56)
  3. N.E. Terror (5:57)
  4. Escape from Within (7:18)
  5. Saturday Night's Alright for Fighting (4:06)
  6. Hard on You (5:01)
  7. I Live You Die (6:19)
  8. Misguided Fortune (6:34)
  9. P.A.A.B. (6:25)
  10. The Jones (4:22)
totale tijdsduur: 58:59
zoeken in:
avatar van notsub
3,0
Eerlijk is eerlijk, ik kan nu niet zeggen dat ik hier meer aan beleef dan aan de 1988 versie. Ik beleef er overigens ook niet minder aan. De verschillen zijn wel hoorbaar, maar de essentie is niet daadwerkelijk verlegd. De furie is eruit beetje gehaald en is wat rust voor terug gekomen. Om daar nu de hele CD opnieuw voor op te nemen? Nee, dit voegt me te weinig toe.

avatar van Sir Spamalot
3,5
Eerlijk is eerlijk, altijd toch? Ik verkies de oude uitvoeringen maar wellicht heeft nostalgie daar mee te maken. Ik snap ook het nut niet van deze heruitgave want dit is niet hun beste album, dat is hun eerste met een driftige bassist als gids doorheen de nummers. Toch is dit verre van slecht gedaan, geen enkel moment heb ik zin om dit voortijdig af te breken. Voor mij is dat een teken dat de nummers overeind blijven en toch, Doomsday for the Deceiver... dat blijft voor mij nog altijd machtig en prachtig.

avatar van Edwynn
Ai, ai, ai. Waarom kruist dit mijn pad? Staan die gasten dan niet stil bij hun eigen albumtitel? Dit was echt nergens voor nodig. Geen moment wordt de drive van het origineel benaderd. De Flotsam boys moesten zich eens niet laten leiden door de critici en gewoon eens verder gaan waar het volwassen en sterke Drift ophield.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:05 uur

geplaatst: vandaag om 09:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.