William Orbit - Hello Waveforms (2006)

Electronic
Label: Sanctuary

1. Sea Green (6:23)
  2. Humming Chorus (3:37)
  3. Surfin (4:52)
  4. You Know Too Much About Flying Saucers (4:59)
  5. Spiral (4:58)

met Sugababes en Kenna

6. Who Owns the Octupus? (5:02)
  7. Bubble Universe (4:05)
  8. Fragamosia (6:32)
  9. Firebrand (6:16)
  10. They Live in the Sky (4:57)
  11. Colours from Nowhere (5:38)
Dit wist mij totaal niet te pakken. Erg zweverig en het ene oor in, het andere oor uit.
Misschien is één luisterbeurt ook niet voldoende (ik geef geen oordeel in ster-vorm), maar ik heb niet de neiging om dit nog eens uit te proberen. Ik draai Ray of Light nog wel een keer.
Dit is lift-muziek.....

avatar van Onderhond
Wel een prachtige hoes. Toch benieuwd naar.

**** in focus.

Stond (staat??) op 3voor12. Ik kwam, zag en vertrok weer heeeeeeel snel...

Jammer, de nummers bouwen op, maar daar blijft het ook bij....het werkt niet naar een climax toe wat ik eigenlijk best wel frustrerend vind... Heeft me ab-so-luut niet weten te boeien...

Joy
draai um nu, eigenlijk voor het eerst

klinkt erg lekker

JSC
Saai boeltje, meer dan twee luisterbeurten kan ik hier niet aan besteden

Andolisu
Sea Green en They Live In The Sky, zijn echt fantastisch, moet maar eens de CD kopen, voor die twee songs iig 3.5 sterren

Ik Doe Moeilijk
Wat een saaie, nietszeggende, zeurderige, zweverige, veel te cleane, vul maar in....Meuk. Goede arrangementen, volle sound. Meer positiefs kan ik niet melden. Zal hem nog niet raten maar ik denk niet dat ik dit vaak ga luisteren.

Onderhond schreef:
Wel een prachtige hoes. Toch benieuwd naar.
Ik denk niet dat je hier vrolijk van zult worden(o.b.v. de posts die ik van je gelezen heb en gezien je top 10)

Ik Doe Moeilijk
Veel te, veeeeel te poppy...(Nota bene nog een track met vocals van de Sugababes)

avatar van pureshores
hier komt de gezapigheid teveel om de hoek kijken. Het venijn van wat steviger beats blijft uit en daardoor wordt het achtergrondmuziek waar je af en toe bij opkijkt. Bij Spiral draven de Sugababes op wat een effect heeft van All Saints begin 2000 en als single zeker iets gedaan zou hebben voor zowel producer als Sugababes.
Verder hoogtepunt vind ik nog Fragamosia, dat heeft wel iets filmisch