Greenleaf - Trails & Passes (2014)

Zweden
Label: Small Stone

1. Our Mother Ash (3:14)
  2. Ocean Deep (5:32)
  3. Equators (3:31)
  4. Depth of the Sun (4:38)
  5. Humans (4:29)
  6. With Eyes Wide Open (8:06)
  7. The Drum (2:54)
  8. Bound to Be Machines (4:15)
  9. Trails & Passes (5:40)
avatar van Insignificance
YouTube - Greenleaf - With Eyes Wide Open (2014)

En op de bandcamp is alvast Our Mother Ash te beluisteren.

avatar van Mr. B
Ondertussen heb ik al veel meer beluisterd , super album!

avatar van eightynine
Haha, heel mijn focus op Dozer - want, touren - gelegd, komt Greenleaf ineens met een nieuwe plaat. En dan ook nog eens van de betere dingen die ik in tijden gehoord heb de wereld inslingeren. Zin in!

avatar van Insignificance
Jaja, gaaf bandje, dit Greenleaf. Depth of the Sun knalt hier lekker binnen.

Bedankt voor de tip, Mr. B!

avatar van Mr. B
Zelf vind ik het afsluitende nummer en titeltrack Trails And Passes van een superhoog niveau dat het voor mij nu al het beste nummer van 2014 is. Gortdroge riffs dromerige zang en pulserende drums

avatar van trebremmit
Dit is wel gaaf inderdaad

Ken alleen Agents of Ahrimam van hun, maar daar hadden ze nog een wat ander geluid meen ik mij te herinneren.

avatar van Mr. B
Nest of Vipers moet je dan ook echt eens proberen!

avatar van Insignificance
Inderdaad, wat Mr. B zegt, treb. Nest of Vipers is geweldig.

avatar van trebremmit
Nest of Vipers ga ik dan ook maar eens opzoeken. Ondertussen is dit wel mijn favoriete release uit 2014 aan het worden, samen met Tinariwen.

avatar van Mr. B
De nieuwe Truckfighters is ook een echte aanrader voor dit jaar trouwens.

Truckfighters - Universe

avatar van eightynine
Was deze even uit het hoog verloren, maar met dit zomerweer doet stoner het altijd goed (duhuu). Greenleaf, maar ook Truckfighters inderdaad Mr. B, zijn absolute aanraders. Depth of the Sun nog altijd favoriet.