Oelieda schreef:
Die stem, nooit meer geëvenaard door niemand niet. Helaas ook niet door zich zelf.
Helemaal mee eens. Op Bad Company ( het nummer van de gelijknamige LP van de gelijknamige band

) hoor je nog flitsen van de "ouwe" Paul Rodges bovenkomen maar daarna is het over en uit. Zeker, hij blijft een goeje zanger maar de bezieling die hij hier ( met Free dus ) nog heeft is nooit meer teruggekomen. Bij Bad Co ben ik na Straight Shooter afgehaakt maar daarna heb ik nog wel allerhande solo-platen en andere bands ( The Firm & The Law ) gekocht in de hoop dat "de vorm" weer terug zou komen, maar helaas pindakaas. Sommige van die platen zijn zelfs zo saai dat ik ze weer weggegeven heb.
Free Live heb ik damaals helemaal grijsgedraaid. De uitschieters zijn voor mij Fire & Water, Be My Friend, Ride On Pony en I'm A Mover, maar eigenlijk zijn alle live nummers beter dan de studio versies. Ook de remaster met boni blijft wel achter bij de live CD van de Songs Of Yesterday boks, want daar staat nog veeeeel meer tering goeje nummers op ..........