Maggie MacNeal - Maggie MacNeal (1976)

Label: Warner Bros.

7. Blackbird
  8. From the Inside
  9. I Always Gave You Everything
avatar van FunkStar
Super mooie LP hoes! De klassieker When You're Gone is prachtig!

Mooie eerste solo LP van Maggie MacNeal. Die vrouw had veel eerder solo moeten gaan!

Zeer sterk debuutalbum van Maggie/Sjoukje! Hoogtepunten zijn wat mij betreft 'The letter', 'Life is going on', 'I always gave you everything' en natuurlijk 'When you're gone'.

Ook vind ik het leuk om te horen dat ze zo'n enorm eigen draai heeft gegeven aan 'Blackbird' van de Beatles.

'Love was in your eyes' en 'Make the man love me' vind ik wel een beetje langdradig klinken.

De albumhoes is inderdaad wel apart

avatar van matthijs
Ik haal haar wel eens door de war met Margriet Eshuijs, zangeres uit dezelfde tijd, met vergelijkbaar repertoire, die ook in een band zong (hoewel ik Lucifer en Mouth & McNeal niet echt wil vergelijken).
Simon, je noemt 'Love was in your eyes' langdradig, eigenlijk geldt dat wel voor de hele plaat. When your gone is voor mij het enige nummer dat ik graag hoor, vooral door de mooie zang.