Trick Trick - The People Vs. (2005)

Label: Motown

1. Intro (1:15)
  2. M-1 (4:02)
  3. Welcome 2 Detriot (4:45)

met Eminem

4. My Name Is Trick Trick (3:50)
  5. Attitude Adjustment (3:46)

met Jazze Pha

6. Big Mistake (4:35)

met Mr. Porter

7. No More to Say (3:55)

met Eminem en Proof

8. Leave Your Past (4:25)
  9. Lady (Let You Go) (5:11)
  10. Let's Roll (3:55)

15. Let's Scrap (4:04)

met Diezel

16. Head Bussa (4:41)
Relax
Ik heb het album niet maar welcome 2 detroit city wel.
Ik heb dat nummer dus, en die beat klinkt uber, (van Eminem b.t.w.) en de stem van Trick Trick klinkt goed.
Aggresief (Ice Cube achtig) en schreeuwend.
Indruk van dat nummer is goed dus ik ga eens kijken voor dit album.
P.S. er is ook een clip versie van Welcome 2 Detroit City, alhoewel hij niet in NL is getoond... best raar maar oke.

Relax
Nou ik heb het album nu...
En die beats, wtf, het stelt allemaal amper iets voor, het lijkt wel alsof het gemaakt is met een Computer Beat maker.. niet positief dus.
Alleen #3 beat is mooi, en ook nog is gemaakt door Eminem...
In #2 heeft hij amper adem.. je hoort hem schreeuwend rappen maar je hoord hem heel goed ademhalen, net alsof het gewoon op de Computer is gemaakt.
Klinkt wel een beetje amateur achtig.
Best slecht als het je eerste album is.
3.5

Ik bedoelde natuurlijk 2.5

eazyfan
ja ik ook,had interrese maar die is ook nix.

Ik ken het album niet, maar als alles is zoals welcome 2 detroid lijkt het me zeker de moeite waard. Die trick heeft echt een erg vette stem.

GGMM
Eerste 8 tracks vind ik erg goed, daarna vind ik het wat minder worden, war met Obie is ook nog een goede track maar de laatste paar tracks, laatste paar nr's word ik een beetje gek van z'n geschreeuw.
Favoriete nr. is M-1, aggresief, gaat ergens over, leuke chorus.
3.0

avatar van thomzi50
Hij gaat waarschijnlijk naar G-Unit

Wat een zelfrespect

avatar van Stapler
Welcome 2 Detriot is wel erg lekker.

avatar van Arrie
Zeker weten, ik ken niet zoveel hip-hop, en ik luister het ook niet veel, maar Welcome 2 Detroit ken ik dan weer wel, en dat vind ik toch wel een goed nummer.

Ja.. leuk om te horen

avatar van Arrie
Al is dat misschien meer aan te danken aan Eminem.

avatar van idioot2
Geen top cd maar er staan toch wel een aantal lekkere nummers op!
Beetje jammer dat er hele goede nummer op staan en hele slechte. Anders was mijn cijfer wat hoger geweest.

avatar van KILLERBEE99
Geen super cd maar wel een paar leuke tracks!