T-Pain - Rappa Ternt Sanga (2005)

R&B
Label: Konvict

1. Rappa Ternt Sanga [Intro] (1:50)
  2. I'm Sprung (3:53)
  3. I'm N Luv (Wit a Stripper) (4:27)

met Mike Jones

4. Studio Luv (3:39)
  5. U Got Me (3:37)

met Akon

6. Let's Get It On (3:55)
  7. Como Estas (3:36)

met Taino

8. Have It [Interlude] (3:18)
  9. Fly Away (3:57)
  10. Going Thru a Lot (4:30)

met Bone Crusher

11. Say It (4:02)
  12. Dance Floor (5:11)

met Tay Dizm

13. Ur Not the Same (4:20)

met Akon

14. My Place (3:42)
  15. Blow Ya Mind (4:19)
  16. Ridge Road (4:37)
  17. I'm Hi (4:39)

met Styles P

18. I'm Sprung 2 (4:19)

met Trick Daddy en YoungBloodZ

19. I'm Sprung [UK Remix] * (4:44)

met Dizzee Rascal

20. I'm N Luv (Wit' a Stripper) 2 "Tha Remix" * (6:04)

met R. Kelly, Pimp C, Too $hort, MJG, Twista en Paul Wall

21. Dance Floor [Remix] * (3:38)

met Pitbull

avatar van Reijersen
1,0
Ik ken deze gast ergens van. Maar waarvan? Iemand misschien een idee?

avatar van WeSSeL..
Ik ken hem vooral van I'm In Love With A Stripper en I'm Sprung..

avatar van Reijersen
1,0
Toch belachelijk dat dit op de markt wordt gebracht. Zijn stem klinkt zo blikkerig als een computer. Is het omdat ze dat cool vonden, of omdat de man zo slecht kan zingen dat het extreem vervormd is? Ik weet het niet, maar voor in beide gevallen klink het amateuristisch slecht.
Enig hoogtepuntje-je-je-je-je op deze cd is 'U Got Me' met Akon, en dan vooral door de inbreng van deze Akon.

T-Pain, een koekblik dat zn mond opentrekt om te zingen. 1 ster (U Got Me)

Relax
Reijersen schreef:

Omdat hij commercieel succes had met het coveren van een nummer van Akon.. en Akon had het gehoord en hij is nu onder beheer van Akon
Dit is echt troep.

I'm in luv with a stripper is een heerlijk nummer

Pauper

Is een goeie zanger maar hij doet te veel dingen met een computer maar zijn teksten zijn wel goed dus dit album zit wel in mijn top 10 maar ik betwijfel of hij wel kan zingen maar ja

ik vind het wel grappig hoe hij dans
ahahah hij denkt dat hij echt goed is

Heerlijk album met een aantal nummers die er voor mij echt uit springen. Natuurlijk "I´m Sprung", het meest relaxte nummer, letterlijk en figuurlijk, wat ik ooit heb gehoord. Verder "Como Estas" met Taino, lekker fris nummer, het heerlijke refrein van "Ridge Road" en lekker meezwijmelen bij "U Got Me" samen met Akon. Dit zijn voor mij toch wel de lekkerste nummers.

Dan staat er ook nog de originele versie van "I'm N Luv Wit a Stripper" op, best lekker nummer hoewel ik remix ervan beter vind.

avatar van Young_Buck

avatar van Korhymes
I'm N Luv Wit a Stripper

Alleen die naam al

Nathan1988
Zijn stem is alleen gechopt d.m.v. AutoTune (valse noten eruit en meteen overspringen), dus geen talkbox met zo'n slurf in je mond. In het echt, zonder autotune, zingt hij 'aardig', maar zijn kracht was altijd de autotune.. ik vind het wel lekker klinken maar toch een mainstream album. 3 puntjes.

avatar van jordidj1
hij heeft een irritante stem. overal in de tracks hoor je et . punt uit.

1,5 voor de moetite

Young_Buck schreef:
Super Super Super Super slecht

Young_Buck heb je ook een enig sinds goeie reden waarom je het ''Super Super Super slecht'' vind ik bedoel je mag het best slecht vinden enzo maar geef er dan ook een reden voor, want als je zoiets zegt en het niet beargumenteerd dan heb je niks op deze site te zoeken. Persoonlijk vind ik het ook geen goed album omdat, deze man gewoon geen talent heeft. Of misschien heeft hij het maar vind dat de computer het beter kan want wat hij hier op dit album laat horen dat is duidelijk de computer met een vleugje van zijn eigen stem.