Bruce Cockburn - Slice O Life (2014)

Alternatieve titel: Live Solo

23. 12 String Warm-Up
  24. Kit Carson
  25. Mama Just Wants to Barrelhouse All Night Long
avatar van porcupine3
Er staat hier dat dit album op 4 maart 2014 gereleased is. Dat is onzin, want het is al in 2009 uitgekomen en ik heb het al jaren in bezit.

Overigens een uitstekend live album dat ondanks de sobere setting van man alleen met gitaar geen seconde verveeld. De man kan dan ook putten uit een enorm oeuvre, waar weing tot niets verkeerd bijzit en is bovendien een fenomenaal gitarist.

Prachtig live album van deze zeer geëngageerde za ger gitarist. In Canada een grootheid, hier wat bekender geworden door 2 meter sessies. Zeker de jaren 70 platen vind ik geweldig, maar ook het nieuwere werk blijft prachtig. Deze dubbel life plaat verveelt geen moment, laat geweldig gitaarwerk horen en songs met teksten die ergens over gaan.
Hopelijk weten meer mensen deze zanger te vinden.