Urban Renewal (2001)

Alternatieve titel: The Songs of Phil Collins

1 stem

Hip-Hop / R&B
Label: WEA

1. Ray J - Ray J Prelude (0:42)
  2. Brandy en Ray J - Another Day in Paradise [R&B Version] (4:27)
  3. Ol' Dirty Bastard - Sussudio (4:20)
  4. Deborah Cox - Something Happened on the Way to Heaven (4:32)
  5. Dane Bowers - This Must Be Love (3:35)

met Kelis

6. Lil' Kim - In the Air Tonite (4:23)

met Phil Collins

7. Coko - Gotta Hold over Me (Easy Lover) (4:06)
  8. Kelis - I Don't Care Anymore (3:50)
  9. Joe - Can't Turn Back the Years (4:38)
  10. Debelah Morgan - Do You Remember (4:11)
  11. Montell Jordan - Against All Odds (4:19)
  12. Changing Faces - One More Night (4:36)
  13. TQ - All of My Life (4:28)
  14. Brian McKnight - I Wish It Would Rain Down (4:10)
  15. Malik Pendleton - Take Me Home (4:34)
avatar van T.O.
Ol' Dirty Bastard - Sussudio

avatar van BoordAppel
Leuke track is dat . De cover van Lil' Kim was ook best aardig maar dat nummer van Brandy & Ray J is nogal mislukt.

avatar van psychonaatje
BoordAppel schreef:

Toen ik jouw toevoeging van Sussudio bij het geslaagde covers-topic zag, dacht ik ook: "Hé, die cd staat er nog niet op!".
I Don't Care Anymore van Kelis (staat ook als ghosttrack op Wanderland) vind ik ook behoorlijk goed, hoewel ik moet zeggen dat ik het origineel niet ken. I Wish It Would Rain Down van Brian McKnight is een Neptunestrack, maar niet echt één van hun beste (vrij saai).

avatar van BoordAppel
Die van Kelis is inderdaad wel lekker maar ik had ook niet door dat het een cover was (wist ook niet dat dat nummer hierop stond). Maar eens de Phil Collins versie downloaden dan.