Ladybug Mecca - Trip the Light Fantastic (2005)

Label: Nu Paradigm

1. Dark Matter (0:36)
  2. Don't Disturb the Peace (3:20)
  3. Children Say (3:08)
  4. Ladybug Come Outside (2:39)
  5. Show the World (3:38)
  6. Mr. Mayor (2:23)
  7. Dogg Starr (4:13)
  8. Leaving It All Behind (3:08)
  9. Sexual Alchemy (3:29)
  10. Center of Nowhere (3:54)
  11. Please Don't (3:00)
  12. Last Train (4:24)
  13. Sweet & Polite (3:05)
  14. Suicidethol (Killufast Capsules) 100 Mg (1:52)
  15. You Never Get over It (3:46)
  16. Remember When (4:06)
  17. Oh Poor You (3:09)
  18. Step Up Wise (2:25)
E.Norton
Niemand die dit album kent??
sjonge jonge wat heeft die ladybug toch een opgewonde stem zeg klinkt als fluisterende engeltjes

avatar van T.O.
Bedoel je opgewonden of opwindend?

Opwindende haha

E.Norton
Sjonge jonge, iedereen loopt achter Lauryn Hill aan te lopen terwijl deze vrouw echt super origineel is, haar muziek is gewoonweg fijn cool en goed uitgedacht!

Ze kent haarzelf goed en weet dondersgoed wat ze ermee moet in deze hectisch klote muziek bii-niz

Op dit moment een 3 misschien nog wel hoger als ik hem nog eens een keer beluister

avatar van Niek
Origineel is ze zeker, maar er staan echt te veel slechte tracks op om een voldoende te scoren. En belangrijker: te weinig goede tracks. De sound van mevrouw is wel prettig en ook zit er een bepaalde aantrekkingskracht is deze muziek die maakt dat als ik hem ooit goedkoop ergens in de bakken zou zien liggen ik toch sterk zou overwegen hem aan te schaffen ondanks de lage waardering die ik nu uitdeel. Het is in ieder geval jammer dat het bij deze ene plaat is gebleven, want dat Ladybug wat in haar mars heeft is zeker.