menu

Time Bandits - Tracks (1983)

mijn stem
3,12 (17)
17 stemmen

Nederland
Pop
Label: CBS

  1. I'm Only Shooting Love (4:54)
  2. Ushi Girl (4:10)
  3. Right Or Wrong (3:03)
  4. Holiday Heartbreaker (3:57)
  5. Listen to the Man with the Golden Voice (5:10)
  6. Friends (3:58)
  7. Only Lovers Will Survive (3:58)
  8. Don't Let Your Love Go Bad (4:28)
  9. How Does It Feel (6:12)
totale tijdsduur: 39:50
zoeken in:
Marcel²
Het is wel erg leuk dit soort albums te zien op de site. De nummers I'm Only Shooting Love en Listen to the Man with the Golden Voice zijn de hits die van deze lp af komen. Eerlijk gezegt kan ik de overige nummers niet, zal waarschijnlijk ergens wel de lp hebben, maar waar. Tracks 1 en 5 zijn wel de moeite waard. Breng geen stem uit, want kan de rest van de tracks ken ik jammer genoeg niet.

avatar van FunkStar
3,5
Als het 2e album 'Tracks' verschijnt zijn de Time Bandits al aardig op weg om een beroemde groep te worden.
Hun debuut 'Live It Up' uit 1981 is zelfs in Amerika een groot succes en met 'I'm Specialized In You' doet de groep het ook erg goed in Europa. Op deze LP staan de nieuwe successen 'Listen To The Man With The Golden Voice' en 'I'm Only Shooting Love'. Het zijn composities van de zanger Alides Hidding. Hij word als liedjesschrijver ook gewaardeerd in Amerika en hij schrijft met Dan Hartman (Relight My Fire) songs voor andere artiesten. In de jaren die volgen scoren de Time Bandits verschillende grote hits zoals 'I Won't Steal Away' en het prachtige 'Endless Road'

Pieter Paal
Ik vind 'Listen to the man with the golden voice' een hartstikke lief liedje.

avatar van RobbyT
"How does it feel" is ook geweldig.

3,5
De hits I'm Only Shooting Love en Listen to the Man With the Golden Voice zijn goed, maar ik hoor hiervan liever de wat kortere single-versies die ik ook heb. Verdere hoogtepunten zijn Holiday Heartbreaker, Ushi Girl en How does it feel.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:45 uur

geplaatst: vandaag om 11:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.