New Adventures - Radiator (1983)

Label: WEA

1. Ragfever (4:01)
  2. Subsidy (3:18)
  3. Jukebox (3:28)
  4. Can't Resist I Love You Wild (4:18)
  5. Get Yourself a Friend (3:36)
  6. Can't Go for Less (3:47)
  7. I Can't Slow Down (4:44)
  8. Brujo (5:14)
  9. Watchin' TV (3:05)
  10. Hold My Trigger (4:50)
  11. Shake (2:48)
Guitars & Wings
Duidelijk een stuk commercieler en minder rock. Toevoeging van keyboards etc. Bij vlagen best aardig.

avatar van nlkink
Ben het eens met de vorige recensent. Een poging om iets toegankelijker te worden. Op zich helemaal niet slecht maar wat mij betreft hoefden de kearls dit niet te doen. Deze draai ik het minst.

avatar van Rainmachine
Ik been behoorlijke liefhebber van de New Adventures maar dit album had anders geproduceerd moeten worden. Dit is verreweg het slechtste album wat ze hebben gemaakt. Geen idee wat het idee hier achter was, hadden ze gewoon hun normale sound gebruikt zonder overkill aan synthesizers dan was het een ander verhaal geweest. Grote probleem bij dit album zijn vooral de vreselijke toevoeging van kitscherige synthesizer klanktapijten. Dat maakt het geheel dusdanig onaantrekkelijk dat ik het album niet kan draaien zonder nummers te skippen. De titel helpt ook niet mee, ik weet dat vrienden van mij vroeger de slappe lach kregen als ze de naam van dit album hardop noemden. R A D I A T O R op zijn Nederlands...