Blutengel - Seelenschmerz (2001)

Duitsland
Rock / Electronic
Label: Out of Line

1. Welcome to the Suicide (2:51)
  2. Seelenschmerz (5:33)
  3. I'm Dying Alone (3:46)
  4. Der Spiegel (3:32)
  5. Schmerz 1 - Liebe (6:12)
  6. Die with You (4:49)
  7. Run Away (3:57)
  8. Soul of Ice (4:50)
  9. Schmerz 2 - Lust (2:59)
  10. Bloody Pleasures (4:40)
  11. Children of the Night (4:55)
  12. Schmerz 3 - Einsamkeit (2:04)
  13. Any Chance? (6:17)
  14. Road to Hell (5:28)
  15. Schmerz 4 - Tod (2:27)
  16. After Death (2:15)
Electro_
Lijkt op Bridget Maasland?

Rare bridget maasland dan zie haar regelmatig op tv verschrijnen. komt niet echt in de buurt vind ik

avatar van Crush
Tweede en wat mij betreft beste Blutengel album. Met de jaren werd het allemaal wat kitscherig en werd Blutengel min of meer een parodie van zichzelf.

Ook het opstappen van de zangeressen Gini en Kati deed Blutengel geen goed; zij maakten samen een album onder de naam Tristesse de la Lune en dat klinkt beter dan wat Chris Pohl met zijn nieuwe animeerdames liet horen de afgelopen jaren, ook al kwam er zo nu en dan zeker een aardig nummer voorbij en vond ik zelf het album 'Demon kiss' een opleving.

nou, niets mis mee, wat een goede cd.

de nieuwe, Schwarzes Eis, de 3cd-versie is ook erg goed. Vooral de instrumentale extra-cd is verrassend.