Er zullen niet veel verrassingen meer zijn voor mij op 't gebied van baroque folk eind jaren 60. De meeste ontdekkingen die ik nu doe heb ik ooit al geprobeerd. deze dus ook maar nu ineens vind ik m fantastisch. Hij doet me ergens denken aan Mike Hurst zijn debuut "home" die ook zo divers is.
Mike Hurst - Home (1970)
Het is even doorbijten door t weirde eerste nummer(die ik wel bizare vind zeker de tekst)maar dan begint de schoonheid met het prachtige At this moment, in your face productie met prachtige strijkers en blazers dan ben ik al verkocht. daarna gelijk het catchy "Deserts of Mountains of Men", prachtige samenzang in 't arabisch getinte "go home"en dan als klap op de vuurpijl het schitterende "tomorrow". Blood zou kwa tekst perfect bij tarantino's "resevoir dogs" passen met mr red, green en blue. Jammer dat het album aan t einde wat inzakt van deze destijds in engeland wonende afrikaan die slechts 2 albums heeft gemaakt. Maar ondanks dat mag deze van mij onder de oneindig groeiende noemer vergeten meesterwerk vallen