Testament - Return to the Apocalyptic City (1993)

Label: Atlantic

1. Over the Wall [Live] (5:29)
  2. So Many Lies [Live] (6:13)
  3. The Haunting [Live] (4:28)
  4. Disciples of the Watch (4:38)
  5. Reign of Terror (4:49)
  6. Return to Serenity [Radio Edit] (4:32)
0,5
Dit is echt de slechste cd die ik in mijn bezit heb. Ik schaam me er zelfs een beetje voor.

Charles Manson
want?

0,5
Weet je wat, ik ga hem weer eens een keer opzetten. Kom ik zo met kritieken

0,5
Okay, ik moet toegeven dat het mijn muziek niet helemaal is maar op deze cd van 2e garnituur trash-metallers Testament worden enkele live nummers weergegeven. Het begint al meteen met het gebrul van de zanger: Diiiiiiieeeee. Teksten zijn alleen leuk voor discipelen van Satan en komen nogal kinderachtig over. De ballad op het eind slaat echt alles en bevestigd visie: Met deze cd heeft Testament zichzelf volkomen belachelijk gemaakt.

avatar van CorvisChristi
CorvisChristi (crew)
Memphis schreef:
Teksten zijn alleen leuk voor discipelen van Satan en komen nogal kinderachtig over. Met deze cd heeft Testament zichzelf volkomen belachelijk gemaakt.

Tja, dat het je muziek niet is, kan ik me voorstellen, maar een tikje overdreven om te bestempelen dat Testament belachelijk is. En hallo... we hebben het hier over metal, dus dat de teksten niet over bloemetjes en bijtjes gaan moge duidelijk zijn.

Deze discipel van Satan vind overigens Return to the Apocalyptic City gewoon een prima tussendoortje, die bestaat uit 4 live-tracks, een nieuwe versie van "Reign of Terror" en een ingekorte versie van "Return to Serenity", oorspronkelijk afkomstig van The Ritual.
"Reign of Terror" is van oorsprong één van de oudste nummers van Testament en is nog afkomstig uit de periode dat Testament als groepsnaam nog The Legacy heette. Later zou dit nummer nog een keer prijken in weer een andere versie op First Strike Still Deadly met originele zanger Steve Souza.
Verder wellicht een beetje misplaatst om af te sluiten met een ballad, maar voor de rest is dit gewoon een lekker trash-tussendoortje om het gat tussen The Ritual en geniale opvolger Low op te vullen.

En waarom doet de hoes me overigens zo ontzettend aan de film Hellraiser denken??

Ozric Spacefolk
Jammer van die ene score van 0,5* van iemand die niet van Thrashmetal houdt.
Trekt de score aardig omlaag, stem dan niet.