Kassem Mosse - Workshop 19 (2014)

Duitsland

6. Untitled B3 (3:17)
  7. Untitled C1 (2:19)
  8. Untitled C2 (10:02)
  9. Untitled D1 (9:36)
Zo op het eerste gehoor klinkt dit heel goed.

avatar van T.O.
Ben erg benieuwd! Dit is toch wel één van mijn helden van de afgelopen jaren.

avatar van Ynoskire
Het zijn allemaal uitstekende tracks maar dit soort muziek werkt gewoon niet op een album. Ik mis het "muzikale reis" gevoel.

avatar van brooklyn
Ja, helemaal mee eens eigenlijk. Snap het enthousiasme hier en daar ook niet zo over dit album. Mist ook uitschieters.

A3 vind ik een uitschieter, dat 'riedeltje' wat rond 1 minuut naar voren komt is heerlijk. En wat dit album tof maakt vind ik die typische basslijnen die Kassem Mosse gebruikt. Heel goed hoorbaar ook op B1.

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Ik sluit me aan bij Ynoskire. Op basis van de kwaliteit van de individuele tracks zou dit een topper zijn, maar het werkt niet als een album; en dat is toch een belangrijke factor bij het bepalen van de score op MuMe, aangezien de site draait om het albumformaat. Interessante tracks, maar als geheel een verzameling losse snippers.

Poa
Tja, de kritiek hierboven zou je op heel veel house/techno albums kunnen uiten (regelmatig gewoon een collectie van tracks), snap niet helemaal waar dat specifiek hier vandaan komt. Als het alle kanten opschiet door verschillende stijlen kan ik het nog wel begrijpen, maar dat is niet het geval.

avatar van T.O.
Klopt, vind die kritiek ook wat overtrokken. Dit album zit juist behoorlijk in een eigen stijl, typisch de KM sound.