90 Day Men - Panda Park (2004)

Label: Southern

1. Even Time Ghost Can't Stop Wagner (6:29)
  2. When Your Luck Runs Out (2:52)
  3. Chronological Disorder (6:03)
  4. Sequel (1:15)
  5. Too Late Or Too Dead (4:28)
  6. Silver and Snow (5:02)
  7. Night Birds (8:30)
avatar van we tigers
serieus moeite met deze plaat... Erg goede muziek, mooie dynamiek, een waanzinnig goede rol weg gelegd voor de pianist, maar ja... die zanger hè... die kerel moet echt zijn bek houden... ik blijf daardoor hangen op 3*, terwijl de potentie echt vele malen hoger is!

avatar van Dudeness
Volkomen mee eens .... Heel erg spijtig.

avatar van philtuper
we tigers, Dudeness
Heren, wil jullie van harte aanbevelen deze plaat vooral nog eens een keer in jullie op te nemen, en nog een keer, en nog een keer. Ik begrijp dat de zang als een dissonant over kan komen, maar naar mijn bescheiden mening past deze stem perfect bij het volstrekt unieke universum van 90 Day Men. Niks is standaard bij deze band, het is juist allemaal zeer bijzonder, eigenzinnig, tegendraads en uiterst boeiend. Ook de zang maakt daar onderdeel van uit en uiteindelijk zou ik niet willen dat deze anders zou klinken dan zoals ie nu doet. Ook 20 jaar later nog een geweldige plaat!

avatar van we tigers
philtuper je reageert op een bericht van me van zeventien jaar geleden. Damn! Overigens heb ik Lowe later juist wel leren waarderen en heb ik hem ook een aantal keer live gezien. Onder andere met Om.
Heb je trouwens gezien dat er een verzamelbox van 90 Day Men is uitgekomen?

avatar van philtuper
we tigers Haha! Er zit inderdaad een tijdje tussen. Vind ik wel grappig én muziek blijft relevant, zeker ook deze van 90 Day Men. Verzamelbox gezien ja. Zit ook nog echt obscuur materiaal tussen. Maar ik denk dat ik wel kan zeggen dat deze en To Everybody mijn echte favorieten zijn. Grijsgedraaid totdat ze weer kleur gaven en weer terug!