Push - From Beyond (2000)

Belgiƫ
Dance
Label: Lightning

1. Electro Fever (9:36)
  2. Universal Nation (7:52)
  3. Strange World (7:15)
  4. Travelogue (8:29)
  5. Cosmonautica (7:06)
  6. Till We Meet Again (8:33)
  7. Tranzy State of Mind (6:55)
  8. The Legacy (8:46)
  9. Live on / Outro (9:03)
avatar van Azzurro
Tjah, niet te veel woorden aan vuil maken: gewoon een super plaat.
Toppers zijn Universal Nation, Till we meet Again en Tranzy state of mind (wat een heerlijke zwever!)

avatar van TheSilmarillia
Geweldige cd en naar mijn idee het sterkste album van Push met inderdaad de door Azzurro genoemde heerlijke nummers, en natuurlijk Strange World. Ik draai deze plaat nog regelmatig, 4,5* also!

avatar van trebremmit
Wat een eikel eigenlijk die Mike, in dit interview wordt hem gevraagd of er andere nummers zijn die hem hebben beinvloed bij het maken van het nummer, en hij zegt gewoon dat dat niet het geval is, terwijl het overduidelijk is dat Universal Nation gewoon jatwerk van Dr Motte's Der Klang der Familie is.
Jatten vind ik trouwens niet erg, maar geef dat dat gewoon toe.
The story behind “Push - Universal Nation” by M.I.K.E. | Muzikxpress 040 - YouTube