Glennis Grace - Cover Story (2014)

Label: Sony

1. Royals (3:16)
  2. Pompeii (3:50)
  3. When I Was Your Man (3:37)
  4. All of Me (4:30)
  5. Wake Me Up (3:31)
  6. Nothing Compares 2 U (5:04)
  7. Passie (3:54)
  8. Love Me Again (3:33)
  9. Always (3:57)
  10. Give in to Me (4:04)
  11. Wings (2:46)
  12. Just Give Me a Reason (4:37)
  13. Plaudite Amici Comedia Finta Est (3:55)
  14. Diamonds (3:46)
  15. Afscheid (4:40)
  16. Listen * (4:29)
  17. Ik Ben Niet van Jou * (3:38)
avatar van Emile93
Glennis wordt steeds oninteressanter. Toen ze met Afscheid een hit scoorde, kreeg ze meer bekendheid. Vervolgens kwam ze met een goed live album/dvd: One night only. Echter vond ik haar daarna steeds irritanter worden: ze kwam op tv verwaander over dan eerst en is met dit album zelfs teruggevallen naar de status 'coverartiestje'. Jammer Glennis, maar je zult toch wat moeten veranderen om weer indruk te kunnen maken bij mij.

avatar van vigil
Dit album is puur voor de Belgische markt gemaakt. Dit naar aanleiding van een paar bezoekjes bij de Belgische radio waar het gewoon is om een cover live op de radio te zingen. Dit sloeg enorm aan bij de zuiderburen en daarom is dit album daar uitgebracht. Het is ook wel in Nederland uitgebracht maar verder zonder enige promotie maar puur omdat Nederlandse fans het ook zouden kunnen kopen zonder daar veel extra moeite voor te moeten doen.

avatar van Emile93
Ik heb op zich niks tegen op covers, maar vind de manier waarop Glennis ze brengt gewoon absoluut niet interessant

avatar van vigil
Ow oke duidelijk. Ik heb het album in z'n totaal nog niet gehoord. Wel losse nummers maar ik ben ook verder geen fan ofzo dus ik zal het album ooit best eens horen maar het heeft geen haast

Het sloeg helemaal niet aan bij de Belgen hoor, het heeft niet veel verkocht. De songs op dit album waren een samenwerking met q-music, waarop de artiest zelf heeft beslist om het als album uit te brengen. Within Temptation en Milk inc. gingen haar al voor.

Leuke titel Cover Story, maar de tijd dat ze nog echt interessant was voor bladen als Story en Prive, ligt al lang achter haar.
Die maken zich nu drukker om Andy van der Meijde en Melissa.

P.S. dat Q Music album van Within Temptation vond ik ook niet zo geweldig.