Sloy - Planet of Tubes (1996)

Frankrijk
Label: A Donf'

1. Idolize (3:21)
  2. Chocolate Sperm (2:13)
  3. Bull (2:36)
  4. Air (2:08)
  5. Spraying with 1.6khz (1:49)
  6. Red (4:03)
  7. Saw (2:43)
  8. Eat Your Toy (1:54)
  9. Lick Me (2:24)
  10. Tubes (2:34)
  11. Arms (4:14)
avatar van Dielie
ik zou deze echt wel willen, nergens nog te vinden

avatar van Boenga
Is inderdaad zeldzaam, maar af en toe is er wel eens een aanbieding op Ebay of zo, dus zeker blijven uitkijken.
NB: deze cd is ongetwijfeld beter dan 'Plug', waar de hit 'Pop' een beetje een fout beeld gaf van de muziekstijl van de groep. In mindere mate voor de bas, maar voor zang gitaar én drums is 'strak' de perfecte omschrijving van de rock van Sloy.

De groep werd trouwens (eind jaren '90) door verschillende Franse radiostations genegeerd omwille van de Engelstalige teksten...

Nog dit: 'Planet of Tubes' dateert al van 1996 (niet 2000, zoals hier staat aangegeven), en er is nog een derde cd 'Electrélite'. Zie: Sloy - discography, line-up, biography, interviews, photos - spirit-of-rock.com

avatar van Cabeza Borradora
Boenga schreef:

Inderdaad, correctie doorgestuurd. Kan je ook zelf doen. (rechtsboven tab "corrigeren" )