Toto - Live in Poland (2014)

Alternatieve titel: 35th Anniversary Tour

Label: Eagle

1. Intro (0:36)
  2. Medley: On the Run / Child's Anthem / Goodbye Elenore (5:29)
  3. Goin' Home (5:03)
  4. Hydra (7:13)
  5. St. George and the Dragon (4:59)
  6. I'll Be Over You (5:19)
  7. It's a Feeling (3:36)
  8. Rosanna (8:53)
  9. Wings of Time (9:35)
  10. Falling in Between (4:02)
  11. I Won't Hold You Back (5:43)
  12. Pamela (6:12)
  13. 99 (4:22)
  14. The Muse (2:45)
  15. White Sister (6:38)
  16. Better World (8:12)
  17. Africa (10:29)
  18. How Many Times (5:47)
  19. Stop Loving You (7:19)
  20. Hold the Line (4:49)
  21. Home of the Brave (8:55)
avatar van rkdev
Zwaagje schreef:
Wie is de drummer tijdens deze tour? Heb dit album niet en luister via spotify. Vind online geen bevestiging...
Ik zie ergens dat iemand schrijft dat Keith Carlock de drummer is op dit live-album, maar dat is toch echt Simon Phillips. Als ik me niet vergis wel z'n laatste tour bij Toto, maar dus nog wel bij deze 35th Anniversary Tour.

avatar van Zwaagje
rkdev schreef:

Oké....bedankt.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
En een simpele blik op de hoes bevestigt dit.

avatar van pos
pos
Tijdje terug de blu ray hier van gekocht. Ze zetten hier wel een dijk van een optreden neer hoor. Wat een geweldenaar toch die Steve Lukather en wat een geweldige setlist met oa naast de hits het halve Hydra album en prachtnummers als Falling in between en Better world.

avatar van milesdavisjr
Wat een geweldenaar toch die Steve Lukather

En dat niet alleen op de gitaar maar ook vanuit vocaal oogpunt vind ik Lukather niet onderdoen voor Williams of in de periode daarvoor; Kimball.