Toto - Live in Poland (2014)

Alternatieve titel: 35th Anniversary Tour

Label: Eagle

1. Intro (0:36)
  2. Medley: On the Run / Child's Anthem / Goodbye Elenore (5:29)
  3. Goin' Home (5:03)
  4. Hydra (7:13)
  5. St. George and the Dragon (4:59)
  6. I'll Be Over You (5:19)
  7. It's a Feeling (3:36)
  8. Rosanna (8:53)
  9. Wings of Time (9:35)
  10. Falling in Between (4:02)
  11. I Won't Hold You Back (5:43)
  12. Pamela (6:12)
  13. 99 (4:22)
  14. The Muse (2:45)
  15. White Sister (6:38)
  16. Better World (8:12)
  17. Africa (10:29)
  18. How Many Times (5:47)
  19. Stop Loving You (7:19)
  20. Hold the Line (4:49)
  21. Home of the Brave (8:55)
avatar van Metalhead99
Ik heb Toto live altijd al vele malen beter gevonden dan op plaat en met dit prachtige live album bewijzen ze dit wederom. Joseph Williams heeft misschien niet meer het stembereik dat hij vroeger had, maar zingen kan hij zeker nog wel. Hij brengt de nummers op een fijne en enthousiaste manier en David Paich staat hem hier en daar goed bij. De mannen vullen elkaar goed aan. Daarnaast is er veel meer ruimte voor het geweldige gitaarspel van Lukather. Wat kan die man spelen zeg! Heerlijke solo's en hier en daar leuke en verrassende wendingen.
De mannen lijken te blaken van enthousiasme en dat is terug te horen op de hele plaat. Daarnaast kent deze release een mooie, uitgebreide setlist waarin het beste van Toto naar voren komt.
Als laatste wil ik ook de productie van deze plaat roemen. Alles klinkt mooi helder en het publiek staat ook net goed in de mix (niet te hard en niet te zacht).
Misschien wel hun beste live plaat tot nu toe.