John Payne - Different Worlds (2007)

geen stemmen

Label: Voiceprint

1. Asia - Under the Gun (4:48)

met Ian Crichton en Chris Slade

2. Lunatica - Song for You (4:09)
  3. Asia - Different Worlds (5:52)
  4. Asia - Ready to Go Home (4:50)

met Tony Levin en Vinnie Colaiuta

5. CCCP - One of These Nights (3:49)
  6. Asia - Arena (5:15)
  7. Asia - The Last Time (4:56)

met Vinnie Colaiuta, Steve Howe en Ian Crichton

8. Asia - The Longest Night (5:28)

met Vinnie Colaiuta

9. Asia - Long Way from Home (3:29)
  10. Asia - Feels Like Love (4:50)
  11. Asia - Wherever You Are (4:49)
  12. GPS - Written on the Wind (6:56)
  13. Ride the Storm (4:50)
Ozric Spacefolk
Een goede verzamelaar, waarbij verschillende periodes en bandjes van John Payne aan bod komen.

Hier blijkt maar weer dat het een goede songwriter is, maar voornamelijk gewoon een zeer aangename zanger.

De songs van Asia komen van de platen Aria, Arena, Aura en Silent Nation. Aqua is dus overgeslagen.
Verder staat er een song op van zijn bands CCCP en GPS en een solonummer uit de jaren 80.
Als extra staat er ook nog een nummer van Lunatica op, waar hij als gastzanger te horen is.

Bij het horen van deze plaat, mis ik John Payne alleen nog maar meer bij Asia. Ik hoop dat zijn project nu eindelijk eens van de grond komt.