Niet veel aan het bovenstaande toe te voegen, behalve dat ik toch maar eens op zoek ga naar een van die CD-versies. Al snap ik dan weer niet waarom ze dat album niet gewoon onder de naam Terreno uitbrengen. Hoewel, ook weer wel natuurlijk: The very best of Sandy Coast verkoopt nu eenmaal beter, ook al is zo'n titel zeer misleidend.
Verder een competente come-back van deze uitstekende Nederpop-band. Ook afgezien van die ene fantastische hitsingle. Die steekt hier weliswaar met kop en schouders boven het andere materiaal uit, maar deze LP is voor het overige ook niet verkeerd.
Ik heb 'm pas onlangs aangeschaft en herinnerde mij It's my time now (oorspronkelijk de B-kant van The eyes of Jenny) en Hollywood nog wel. Hollywood is een pakkend nummer met een naar mijn smaak iets te glad refrein. Uit commercieel oogpunt waarschijnlijk de terechte tweede singlekeus, maar er staan betere nummers op de LP, met name de ballads Rainbow en Giles, zoals
tim_eaf hierboven al aangeeft.
De nieuwe versie van Capital punishment had voor mij dan weer niet gehoeven. Die geeft mij iets te veel de indruk dat er nog een nummer bij moest om de reguliere speeltijd vol te maken...