Horace Andy - Get Wise (1975)

Jamaica

8. Get Wise
  9. Youth of Today
  10. Feel Good
avatar van Venceremos
Andy's enige release op Phil Pratt's Sunshot-label is een hele fijne met klassiekers als Root of All Evil (= Money, Money) en Youths of Today. Kan zich zeker meten met Andy's Studio One periode of het materiaal wat hij in de latere roots / vroege dancehhal-tijd (77-82) zou uitbrengen. Get Wise vormt zo'n beetje een brug tussen deze tijdperken. Album is opgenomen tussen 1972-74 maar de financiën stonden een albumrelease pas in '75 toe.

39 jaar later werd dit album + 6 bonustracks smaakvol geremasterd door het onvolprezen Pressure Sounds (PSCD83).