Avicii - True (Avicii by Avicii) (2014)

Zweden

2. You Make Me (3:02)

met Salem Al Fakir

3. Hey Brother (6:09)

met Dan Tyminski en Salem Al Fakir

4. Addicted to You (5:32)

met Audra Mae

7. Shame on Me (3:56)

met Audra Mae en Sterling Fox

8. Lay Me Down (6:02)

met Adam Lambert en Nile Rodgers

9. Hope There's Someone (8:08)

met Linnea Henriksson

Daar waar Wake me Up, Hey Brother en Addicted to you schitterden op het originele album, zijn nu vooral de remixen voor deze laatste alsook die voor Dear Boy en Liar Liar de songs die dit album laten overtuigen! Hey Brother (Avicii by Avicii Remix) opent veel belovend maar stelt teleur in de drop. Wake me Up (Avicii by Avicii Remix) is dan weer het nummer Speed (Lotus F1 Team Mix) met de vocal van Avicii's monsterhit erop geplakt. Een beetje jammer.

Hope There's Someone kreeg een herkansing maar Avicii forceert echter de bassline drop na de eerste break. Hier had ik graag het uitstekende pianogeluid gehoord dat in het verloop van de plaat te horen is.

Shame on Me was ongelofelijk funky en aanstekelijk maar Avicii verrast en overtuigd met een R&B remix die je onmiddellijk doet bewegen!