Molly Sandén - Samma Himmel (2009)

1 stem

Zweden
Label: Warner Bros.

1. Kärlek (3:45)
  2. Hallelujah (4:09)
  3. Säg Att Det Är Regn (4:08)
  4. Så Vill Stjärnorna (3:03)
  5. Fånga en Sommar (3:35)
  6. Skör Som Glas (3:18)
  7. Det Är Inte Jag (3:28)
  8. Stanna Kvar (3:26)
  9. Lova Mig (3:50)
  10. Samma Himmel (3:06)
  11. Mitt Liv Är Mitt (3:18)
  12. Gabriellas Sång (3:39)
avatar van Emile93
Heerlijk Zweedstalig album van Molly Sandén (die nog net 16 was toen dit album gereleased werd). Molly heeft een prachtstem: sterke stem met enorm veel gevoel erin. Molly deed met het nummer Så Vill Stjärnorna mee aan de Melodifestivalen van 2009 (de Zweedse voorrondes voor het Eurovisie Songfestival). Helaas behaalde ze slechts de laatste plaats in de finale.
Met Why Am I Crying probeerde ze het in 2012 nogmaals. Dit keer behaalde ze een 5e positie in de finale. Why am I Crying is ook het nummer waardoor ik me in de muziek van deze Zweedse ben gaan verdiepen. Het nummer vind ik nog steeds een van de allersterkste nummers ooit gemaakt.

Even terug naar dit album: je hoort duidelijk dat Molly nog jong was toen ze deze nummers opnam. Haar stem klinkt jong en veerkrachtig. Van het album schreef Molly aan 7 nummers mee en er staan 2 covers op.
Het steekt allemaal prima in elkaar en de stem van Molly is gewoon heel fijn om naar te luisteren.

Ow... en die hoesfoto is echt prachtig!