Gruppo di Pawlowski - Neutral Village Massacre (2014)

Belgiƫ
Label: Stahlmus

1. Do the Watching the Ex-Wives Dance Dance (3:07)
  2. The Oldest Goddess (3:09)
  3. Hey Fat Sinister Genius (3:16)
  4. Experiments in Haste (4:00)
  5. Phone Call from a Ruin (3:11)
  6. Jonge Helden (2:31)
  7. Looking for a People (3:57)
  8. Danku Baazn (1:25)
  9. Back from the Woods (6:50)
avatar van CWTAB
heel erg benieuwd naar, nu al enkele keren live gezien en iedere keer anders...

nummers 3,4 & 6 zijn afkomstig vanop de Otot cd, de rest zijn nieuwe nummers, jonge helden klinkt erg goed (ahja te beluisteren op deezer btw)

avatar van CWTAB
blijkbaar foutje op deezer want eergisteren was de plaat nog te beluisteren, nu moet je wachten tot maandag om te luisteren

Ik ben ook sterk geneigd dit 4.5* te geven, maar ik denk er nog ff over na. De invloed van Trumans Water is soms best sterk, evenals The Jesus Lizard en Shellac. Geniale Albini productie om t af te maken.

Wat het apart maakt is dat Mauro hier 90's noiserock combineert met hedendaagse electronische effecten, geproduceerd door een I-Pad of Midi-Pad aangesloten op zn gitaar. Heel apart.

Get off the ground!!!!!!!!!!!!!

Linus Van Pelt
Geweldige live band en inderdaad Mauro heeft een pad aan zijn vocalen hangen, gitaar speelt hij zelf live niet wel de Sambal Ballen. Kijk er erg naar uit zeker als ik al zie dat de productie van Albini is en ze Jonge Helden van Arbeid Adelt! coveren.

YouTube - Spoor 8 - Gruppo Di Pawlowski hier in t eerste nr toch echt gitaar? of is dat enkel voor zn vocalen. Geef mij ook een paar van die hete ballen, trouwens!

ThirdEyedCitizen schreef:

Meneer snapt de grap, en ja daar wel maar voor een nummer niet zo mierenneuken

avatar van CWTAB
Zeer goeie plaat, de productie is wat je mag verwachten van Albini.

Aangenaam verrast door de Arbeid Adelt! cover eigenlijk...

De waanzin die de groep live brengt valt niet op plaat te bevatten, Phone Call From A Ruin is live toch wel nog een paar trapjes hoger van waanzin

avatar van Supersid
Dikke voltreffer, was voor mijn part lang geleden!

Yann Samsa
Jammer van Jonge Helden.

avatar van Paap_Floyd
Experiments in haste wat een fantastisch nummer

Yann Samsa schreef:
Jammer van Jonge Helden.

Ik vind het juist een erg geslaagde cover en prachtig eerbetoon aan een van de beste Belgische bands ooit

avatar van Kronos
Ik vind het ook een goede cover en hij past prima op het album.

avatar van Kronos
Hello!

Helloow!!

This is a phone call from a ruin!

Geniaal geschift.

avatar van Maarten1966
Met een geweldige cover van 'Jonge Helden' van Arbeid Adelt! Hopelijk gaan daardoor meer mensen die band eens ontdekken. Ze verdienen het!

avatar van Manuel
Hoewel 'Belgische rockbandjes' mij over het algemeen goed bevallen, lukt het bij solo/side-projects van de heer Pawlowski (dus buiten dEUS) gek genoeg niet. Ook deze weer, ik weet niet echt wat ik hier mee aanmoet.