We Are Catchers - We Are Catchers (2014)

Label: Domino

8. Thousand Steps
  9. Richer Man
  10. Where We Are
avatar van paddy pipedown
Prachtige plaat in Beach Boys idioom met tijdloze liedjes.
Waarom hoort niemand dit toch.

avatar van Ducoz
Lekker plaatje, na het tijden op CD te hebben gehad vond ik het voor een paar euro (ja echt!) in de uitverkoopbak vinyl. Klinkt net even iets lekkerder (al zal dat ook wel gepaard gaan met mijn onlangs nieuw aangeschafte speakers en installatie).

Muziek die bol staat van de Californische warmte, die inderdaad sterk aan de Beach Boys doet denken inclusief Beach Boys-achtige achtergrond zang op Isabella. Alleen is het net wat minder gelikt allemaal, en dat is wel prettig. Heb je een slecht humeur en kan je een kleine oppepper gebruiken? Schijnt het zonnetje, begint het warm te worden en je wil daar nog even extra van genieten?

We Are Catchers is hét antwoord.

Ps. ben benieuwd of er ooit nog eens iets nieuws in de koker zit.