DuvelDuvel - Ti Ta To (2000)

Uitgebracht in eigen beheer

8. De I-factor
  9. Ti Ta To
avatar van o zo duits
"Dit is een supertrip pappie,99, 88, 77, 66, 55, 44,
duvelduvel jawel jawel al die shit komt er wel,
en ik drop snel snel, want al die pappies willen komen,
contract dit contract dat, contract veeg mijn kont af,
duveltje tekent niks want je contract is grap"

JustaRascal
Leuke muziek, maar die cover, tergend hoe lelijk.

avatar van oruiz
oh die koffer vind ik wel mee vallen eigenlijk

avatar van thomzi50
Vermakelijk album, soms klinkt het wel wat amateuristisch. Ook de opnamekwaliteit laat bij vlagen te wensen over.
Opvallend is ook dat Duvel continu afrekent met het tekenen van een contract bij een label, terwijl hij nu toch echt al enige tijd bij Top Notch onder contract staat.

avatar van o zo duits
thomzi50 schreef:

Ik heb wel het vermoeden dat na (het contractueel verplichte) Puur Kultuur, Duvel zelf zijn cd's zal distribueren, al is het gewoon weer via het net maar dat verwacht ik eigenlijk niet. Verder is het gewoon Duvel-eigen om zijn autonomiteit te benadrukken, ik ben de beste, ik heb niemand nodig, de rest is kaka (en daarom houden we ook zoveel van de man toch?).

avatar van thomzi50
Ja, gelijk, ik denk ook niet dat hij nog heel veel bij TopNotch zal uitbrengen en opgelucht zal zijn als hij eenmaal niet meer bij dat label onder contract staat, maar het is toch opvallend dat hij het hier zo roept terwijl hij enkele jaren later gewoon wel bij een label getekend is.

tjaah contract?

In welke zin praat je in deze geval nog over een contract...geen amerikaanse toestanden hier dat je interview voortijdig word afgebroken, je clips worden geregisseerd en je beats worden uitgekozen
Verre van..ze opereren in volledige vrijheid, distributie kanalen worden wagenwijd geopend en platenzaken hebben nix te klagen

Wake up....khad al gezegd dat ze link waren

MAS
Oude duvel albums blijven toch altijd leuk.

avatar van KILLERBEE99
wel oke, net als eigenlijk alle duvelduvel releases.

o zo duits schreef:

Deze voorspelling is uitgekomen.

P-DawG
Op Zuig banaan heeft Duvel, Dr. Pepper toch echt onderschat. Ik geef toe, ik was zelf ook sceptisch maar je kan tegenwoordig niks meer hebben op Dr. Pepper.

MAS
Haha inderdaad.Best lekker ook Dr. Pepper.

Nice! ook nooit geweten.