menu

Skinny Molly - Haywire Riot (2012)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Verenigde Staten
Rock
Label: Ruf

  1. If You Don't Care (3:35)
  2. Devil in the Bottle (3:39)
  3. Two Good Wheels (3:21)
  4. Too Bad to Be True (3:22)
  5. Judge Parker (3:28)
  6. Bitin' the Dog (3:13)
  7. Lie to Me (3:45)
  8. Shut Up and Rock (2:56)
  9. After You (3:10)
  10. None of Me No More (3:37)
  11. Dodgin' Bullets (3:15)
totale tijdsduur: 37:21
zoeken in:
avatar van Mssr Renard
3,5
Deze tweede worp van Skinny Molly klinkt op productioneel vlak al een stuk beter dan het debuut, waarbij de drums uit een electronische kit leken de komen. De gitaren staan lekker hard in de mix, waardoor je wel echt het idee naar spierballenrock te luisteren. De southern rock is niet echt de nadruk hier, maar meer bikerrock/bluesrock. Leuk is dat Estes een nummer van Skynyrd meeneemt naar deze band (hij heeft het meegeschreven met Gary en Johnny toen hij nog in Skynyrd speelde ten tijde van Endangered Species). Deze versie is wel wat steviger dan die van Endangered Species.

Naast Mike speelt Jay Johson ook gitaar. Hij heeft ook banden met Skynyrd, want hij speelde al op de soloplaten van Gary Rossington in de jaren '80 en met Blackfoot. De standaard ritmesectie op al Mike Estes' soloplaten zijn Luke Bradshaw (bas) en Kurt Pietro (drums).

Dee plaat is wel een aanbeveler voor wie houdt van stevige jaren '90 southern rock.en wie wel benieuwd is naar wat Mike Estes allemaal solo toe in staat is. De zang is wel wat matig maar niet slecht.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:06 uur

geplaatst: vandaag om 22:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.