The Veronicas - The Secret Life Of... (2005)

Australiƫ
Label: Sire

1. 4ever (3:30)
  2. Everything I'm Not (3:24)
  3. When It All Falls Apart (3:15)
  4. Revolution (3:07)
  5. Secret (3:34)
  6. Mouth Shut (3:39)
  7. Leave Me Alone (3:31)
  8. Speechless (3:58)
  9. Heavily Broken (4:17)
  10. I Could Get Used to This (3:16)
  11. Nobody Wins (3:53)
  12. Mother Mother (3:07)
  13. A Teardrop Hitting the Ground * (3:13)
  14. How Long * (3:53)
  15. Did Ya Think * (2:45)
WOow.. echt een goed album! een van mn lievelingsnummers is leave me alone! echt zoo mooi.. elk liedje is goed!!!

Lost Highway
HOUSECAT schreef:
Leuke band! Beetje jammer dat dit de 'commerciele' kant op gaat want deze tweeling zusjes klinken live goed en ook als songwriters vind ik ze wel goed. Er zijn echter tal van andere soortgelijke bands die dezelfde muziek maken en die geen 'commercieel' succes kennen. (The Sundays, Splendid,...)

>Durf je deze vijfderangs flutband echt vergelijken met The fantastische Sundays?
Mijn mening over The Veroniacs:
Suffe oersaaie 26 in een dozijn muziek, waar niets maar dan ook niets positiefs inzit.
Ik zal niet stemmen, ben niet van plan hiervan een volledige cd te beluisteren.

Ik vind vooral speechless heel mooi.
Ik word gewoon helemaal verliefd van dat lied..:P

Leuk leuk ergg leuke plaat !!!
When It All Falls Apart, Everything I'm Not & Secret zijn mijn favo tracks op deze cd en met de rest van de cd zit het ook dik in orde (^_^)
Deze dames wil ik wel eens live on stage willen zien..

Heb de clips toegevoegd, inclusief de nieuwe 'Everything I'm Not'.

Musicer schreef:
Heb de clips toegevoegd, inclusief de nieuwe 'Everything I'm Not'.

Haha oke dan, nice job

Leave Me Alone, When It All Falls Apart, 2 geweldige nummers.
Everything I'm Not, niet zo heel leuk.

avatar van Jumperjack
Ja, ja dit is helemaal spekkie naar mijn bekkie, ik begrijp niet dat ik hier niet eerder naar geluisterd heb. Geweldige plaat, deze komt zeer hoog in mijn top 10 van 2006.

Ik vind ze echt geweldig en ik schijn niet de enige te zijn, maar toch hebben ze nog niet echt hoog in de top 40 gestaan. Jammer

ik ben aangenaam verrast door deze meidengroep met rockgehalte!

avatar van rOomijsjje
weet iemand of ze nog een album gaan maken??
ii hOpe so

ja ze zijn nu bezig met liedje schrijven en nummers opnemen voor het 2e album volgens mij...
Ik ben echt helemaal verliefd op dit album..
Echt helemaal te vet..
Ik ben echt een trouwe fan van Jess & Lisa

Review The Secret Life Of...

Op het begin vond ik dit écht een goed album, maar na een aantal luisterbeurten begint het toch wel te vervelen.

Everything I'm Not, Mouth Shut en Leave Me Alone zijn de goede nummers, maar When It All Falls Apart, 4Ever, I Could Get Used To This, Heavily Broken en Secret komen we echt wel de keel uit.

Hier en daar lijkt het ook meer op geschreeuw dan gezang en het klinkt me toch wat té commercieël. Ik hoop dat hun volgende album wat beter wordt, want volgens mij zit er wel potentieël in deze zusjes, maar de meerderheid van het publiek wilt dat natuurlijk weer niet horen.

Uiteindelijk gezakt van 4,5* naar 3,5*

Leuk Album. Zeker weten. Vooral 4-ever, Everything i'm not Heavili Broken vind ik zelf erg goed . Maar als je ze te vaak hoort gaan ze uiteindelijk wel vervelen, Maar dan moet je ze wel heeel erg vaak gehoord hebben (A).

Dit album is leuk om te beluisteren, het album begint goed met 4ever, 4,0

Geweldig alleen jammer dat ze niet kunnen zingen in real

Conscious schreef:
Geweldig alleen jammer dat ze niet kunnen zingen in real

Ik vind ze juist heel goed live!

Echt zalig album!
Ik blijf het goed vinden!
Favoriete nummers?
Zijn er niet echt , ik vind ze allemaal goed!
Al vind ik dat 4ever schitterend blijft, hoe vaak je het ook al gehoord hebt!

avatar van Veerleke
Ik vind de Veronicas echt geweldig.
Schitterend album.
Alleen de nummers revolution en mother mother vind ik wat minder.
Maar toch is het 5 sterren waard.

Heerlijke pop en touchy nummertjes.
Net zoals pop moet zijn!
5 Sterren.

Berichten over de nieuwe single verplaatst naar The Veronicas

avatar van Lennonlover
4ever en When it all falls apart zijn goede nummers. Een commerciëel succes ook. Maar hét topnummer hier is toch wel Everything I'm Not. Hiermee ga ik telkens weer uit de bol

De rest vind ik zwak tot zelfs slecht. 2*

Kadafi
Ja, het is misschien niet voor mij geproduceerd: M, 20, aangezien de teksten voor meisjes van 15 zijn geschreven, gok ik zo. Maar ik wordt hier toch zo ontzettend blij van. Deze dames hebben echt té geile stemmen.

Veel afwisseling in nummers op dit album. 'Secret' vind ik de leukste, dat punkachtige randje eraan bevalt me wel. I could get used to this verveelt ook nog steeds niet. De eerste drie nummers zijn natuurlijk ook gewoon goed, maar die heb ik teveel gedraaid inmiddels.

Gewoon 4*. Dit is een van de weinige albums van de huidige mainstream pop die naar punk / rock klinkt, en dat is veel leuker natuurlijk... leuker dan dat zeikerige plaatje van Rihanna... ik noem willekeurig wat...

avatar van otherfool
De dames zijn spannender dan de liedjes. 4Ever, Secret en Leave Me Alone zijn best leuke songs maar een hele plaat begint toch wel te vervelen. Verder is Speechless echt een draak van een liedje en Mother Mother een matige cover.

2,5*.

avatar van Luky12
Lekker album. Lekker kort maar krachtig.
4ever, Everything i'm Not, Mouth Shut en speechless zijn zulke lekkere nummers.
En The Veronicas zijn nog eens lekker ook (A) hahahaha

die singles, ni normaal catchy..:) en heet zijn ze, duuuh:) guilty pleasure, deze bubblegom-pop

avatar van Lennonlover
nooit veel punten voor een album als deze. Toch moet ik mijn mening herzien. Dit is gewoon pure poprock fun. 3

avatar van MIAB

10. I Could Get Used to This (3:16) 3,5
11. Nobody Wins (3:53) 3,5
12. Mother Mother (3:07) 3,0

avatar van MIAB
Een kleine 3 jaar later. Het nummer Speechless is toch wel mijn favoriet op deze plaat.