John Lee Hooker - The Real Folk Blues (1966)

Blues
Label: Chess

1. Let's Go Out Tonight (6:48)
  2. Peace Lovin' Man (3:48)
  3. Stella Mae (2:59)
  4. I Put My Trust in You (5:16)
  5. I'm in the Mood (2:41)
  6. You Know, I Know (3:48)
  7. I'll Never Trust Your Love Again (3:23)
  8. One Bourbon, One Scotch, One Beer (2:59)
  9. The Waterfront (5:18)
avatar van AOVV
Lekkere, soms wat slepende blues van John Lee Hooker. Niet zo indrukwekkend als bijvoorbeeld It Serves You Right to Suffer, maar het vakmanschap en de inleving druipen van de songs.

3,5 sterren

avatar van renes59
Ik denk één van mijn meest gedraaide cd's. Vooral the Waterfront met alle geluiden erbij zoals de snaredrum die af en toe onbedoeld meedoet. 5 sterren minimaal

Deze fantastische sessies uit de Chess studios uit 1966 zijn hier compleet te vinden met 9 extra songs:

En die 9 extra songs zijn nou niet bepaald de minste nummers...

Vind ik bij de Plaatboef een originele Chess LP uit 1967 voor een mooie prijs. Wat een fantastisch geluid komt daaruit, my lucky day!