Pearl Jam - Live: May 03 2003 State College, Pennsylvania (2003)

Label: Sony

17. Jeremy (6:04)
  18. Improv (2:00)
  19. Blood (2:55)
  20. Encore Break (2:23)
  21. You've Got to Hide Your Love Away (4:28)
  22. Gimme Some Truth (4:17)
  23. Breath (5:10)
  24. Do the Evolution (4:03)
  25. Black (8:25)
  34. Encore Break (1:31)
  35. Crazy Mary (8:29)
  36. Porch (10:49)
  37. Fortunate Son (3:08)
  38. Rockin' in the Free World (10:48)
  39. Yellow Ledbetter (5:51)
borntorun
Super album!! Een van de langste concerten van P.J. ooit.

En concert van P.J. is nooit slecht maar er is vaak wel een verschil tussen goed en super. Dit concert valt onder de noemer super net als het concert afgelopen zomer in Nijmegen.

Hoogtepunten op dit album zijn voor mij

Gimme Some Truth
Crazy Mary
Breath (vind ik hun beste live nummer ooit)

Via Amazon.com kun je hem nog kopen. Verplichte kost voor elke P.J. fan. Persoonlijk vind ik dit album veel beter dan alle andere live albums uit deze uitgebrachte reeks.

Beter dan dit optreden zul je niet snel horen.

avatar van Joy4ever
borntorun schreef:

Jones Beach III, Philadelphia I en St. Louis vind ik toch echt een stuk sterker. Op State College klinkt PJ bij vlagen erg vermoeid.

tuktak
ik had eens de mogelijkheid om alle uitgebrachte live albums nieuw en origineel voor een aantrekkelijke prijs te kopen, daar ik echter hier het geld niet voor had, heb ik het maar bij dit plaatje gelaten. met als als zeer verantwoorde koop-reden dat ik dit hoesje gewoon het mooist vond
achteraf is dit naar mijn idee ook gewoon het enige pearl jam album dat je nodig hebt in je platenkast.

en als er nog ergens op een ander album een betere liveversie bestaat van black, wil iemand het alsjeblieft zeggen! want deze is echt prachtig.

avatar van Maestro B
De CD Live On Two Legs geniet mijn voorkeur ... maar da's Pearl Jam op zijn oudst en puurst.

avatar van Funky Bookie
Live On Two Legs is heel goed, maar bij elkaar geraapt. Dit is een uitstekende registratie van een fantastisch PJ optreden. Ik hoor geen vermoeidheid, maar gewoon energie.
Openen met Release en afsluiten met Rockin' en Yellow Leadbetter is heel standaard, maar nagenoeg alle toppers uit hun repertoire komen uitgebreid langs. Mike is uitstekend in vorm en Eddie blijft heel nuchter klinken. Crazy Mary is met Boom fantastisch geworden.
Hoogtepunten: Release, Nothingman, Breath, Black, Crazy Mary en Yellow Leadbetter.