Utopia - Another Live (1975)

Label: Bearsville

1. Another Life (7:25)
  2. The Wheel (7:17)
  3. The Seven Rays (8:52)
  4. Intro / Mister Triscuits (5:27)
  5. Something's Coming (2:53)
  6. Heavy Metal Kids (4:17)
  7. Do Ya (4:20)
  8. Just One Victory (5:32)
beaster1256
goed live album waar ik vroeger meer van had verwacht , nu vind ik het beter , vooral the wheel is super , heb het live in brussel meegemaakt maar kende het nummer niet ,

avatar van kaztor
Degelijk live-album met nieuw materiaal, recent solo-materiaal en twee covers dat eigenlijk het officiële tweede band-album is. Nu is deze samengebundeld met het voorgaande gelijknamige Utopia-album.

Het valt toch enigszins in het niet vergeleken met de andere Todd-gerelateerde albums van rond deze tijd die toch spectaculairder uitpakken. Maar allerminst slecht, hoor!

Stijn_Slayer
Hele behoorlijke liveplaat, maar inderdaad net wat minder spectaculair dan veel ander werk van Rundgren uit deze periode. 'Just One Victory' is wel een ultieme concertafsluiter met dat sterke gitaarslot! Net niet genoeg voor 4*.

avatar van jorro
Dit is toch alleszins een aardig live album van Utopia (lees Todd Rundgren), deze nr.45 in de jaarlijst 1975 van Oor. Mainstream rock met op sommige nummers duidelijke jazzrock invloeden.
Aardig zijn het uit de West Side Story afkomstige 'Something's Coming' en 'Do Ya' dat bekend is van ELO.