Oneohtrix Point Never - Commissions I (2014)

Electronic
Label: Warp

1. Music for Steamed Rocks (7:30)
  2. Meet Your Creator (5:36)
  3. I Only Have Eyes for You (7:20)
avatar van trebremmit
Nieuwe EP speciaal voor record store day.

Hier kun je de drie tracks beluisteren. self-titltedmag

avatar van Goodfella
I Only Have Eyes for You is voorlopig het mooiste liedje van 2014.

avatar van KampF
Geniaal!!! En ik vind Meet Your Creator nu al het beste nummer van het jaar. Geweldig!

avatar van Tha)Sven
Mijn favoriete is I only have eyes for you. Heerlijk nummer inderdaad, ben niet al te bekend met Chuck Persons werk maar moet hier toch eens wat beter in duiken.

avatar van -SprayIt-
Ik vind het een mooie hoes. Spannende EP, jammer dat ik ze eergisteren gemist heb in Amsterdam. Meet Your Creator is hier favoriet, op de voet gevolgd door I Only Have Eyes For You.

avatar van Maeterlinck
Dit is een van de beste muziekstukken van onze tijd.

avatar van -SprayIt-
Vind jij Maeterlinck

Welkom op Musicmeter trouwens. Ik luister deze vanavond weer eens.

avatar van Maeterlinck
Dankjewel -SprayIt-

Om mijn mening uit te breiden:
De overgang van het kitscherige naar het overweldigende ambient geluid in 'Music for Steamed Rocks', de abstracte collage van geluiden in 'Meet Your Creator' en de ongelofelijke trip van 'I Only Have Eyes For You'. Muziek als dit heb ik verder nog nooit ergens gehoord. Hoe hij geluiden weet te creëren en ze zo mooi weet neer te zetten. Ik kan niets anders dan hem vergelijken met mannen als Kevin Shields.