Kurupt - Space Boogie: Smoke Oddessey (2001)

Label: Antra

1. Blast Off (Intro) (1:50)
  2. Space Boogie (4:11)

7. On, Onsite (4:19)

met Lil' ½ Dead

8. Sunshine (4:52)

met Jon B.

9. The Hardest Mutha Fuckas (4:31)

met Xzibit, Nate Dogg en MC Ren

10. Gangsta's (4:30)
  11. Bring Back That G... (4:30)

met Snoop Dogg en Goldie Loc

12. Lay It on Back (3:59)

met Fred Durst en DJ Lethal

13. Just Don't Give a Fuck (5:02)

met DJ Lethal

14. At It Again (3:32)
  15. Kuruption (5:54)

met Everlast

16. Fuck da World (5:06)

met Daz Dillinger

avatar van Jordy
Ja Kurupt, moeilijk woord he, Odyssey

Anyway, een beetje onevenwichtig, maar met fantastische nummers als The Hardest en Don't Give a Fuck. Ja al te intelligent is het allemaal niet, meer erg lekker wel

avatar van T.O.
cool, een nummertje met MC Ren...die moet ik ns gaan beluisteren

avatar van Word_Play
Heerlijk album, een ware Smoke Odessey.

avatar van thomzi50
Kurupt's beste plaat, tamelijk dik ook. Tracks al Can't Go Wrong en The Hardest.. zijn gangsta-rap op zijn best. 3.5*

thomzi50 schreef:

hallo thomzi50

weet je misschien hoe de ene liedje van kurkupt heet in de transporter film???

Maarten||
Ohh dit moet ik is een keer gaan luisteren Die kerel had een flow zo groot als een berg op Dogg Food (8)

avatar van catdog
Hahaa.. ik weet nog vroeger toen ik een klein jochie was.. ik was helemaal weg van It's Over haha..

klassieker voor mij, geen slechte nummers, beste zijn: The Hardest, waarop mc ren erg sterk opent, on onsite met lekker veel gescheld (wat maakt t uit, het luister gewoon lekker weg), just dont give a .. bring back that G en lay it on back met fred durst klinkt ook wel lekker.
Van die nummers kan ik egt niet genoeg krijgen. Erg sterk album. its over was in die tijd ook nog een redelijke hit

avatar van Jorge-E
Oh nee, It's Over vind ik zo'n slecht nummer. Dat refrein...
De andere die ik al gehoord heb zijn wel goed.

avatar van thomzi50
Doe hier toch maar een halfje vanaf. Niet omdat ik het minder leuk vind dan vroeger - sterker nog, het is en blijft erg lekker luisteren - maar omdat het allemaal wel ongelofelijk dom is. Intelligentie is geen verplichting, maar hier is het allemaal wel heel erg - vooral omdat op een nummer als Kuruption dan wel even allerlei wereldproblematiek wordt aangekaart.

avatar van -marco-
En wat te denken van On, Onsite met Lil half dead, die beat, de melodie, heerlijk!!!!!!!!!!!!!!

avatar van idioot2
Oke album. Nate zorgt ervoor dat er nog wat lekkers op deze cd staat!

avatar van KILLERBEE99
Erg leuk album van Kurupt, misschien wel zijn beste... Binnekort zijn debut eens luisteren en dan heb ik ze allemaal gehoord

avatar van Shelter
Kurupt een heel album vind ik nooit geweldig maar een paar nummers is wel te doen.