The Baseballs - Game Day (2014)

Duitsland

14. Sun on a Black Sky *
  15. Push Another Button *
  16. United State of Mine *
avatar van Emile93
Ach jee, weer een nieuw album vol met gecoverde nummers in Elvis Presley-stijl. Verschrikkelijk.
Video Games is echt een verkrachting van het prachtige origineel van Lana del Rey. Bah.

avatar van MRDammann
Emile93 schreef:

Volgens mij zijn Royals, Diamonds en Video Games de enige gecoverde nummers, maar goed.

avatar van tbouwh
Strike was een leuk album van the Baseballs: aan het begin waren ze leuk, met the Look en Umbrella als hoogtepunten, maar nu is het gehele concept wel wat uitgezogen. Strings ´N Stripes was een dieptepunt, maar Game Day is ten opzichte daarvan wel een kleine verbetering.
De nummers op dit album zijn wat leuker, en ook al is het nog steeds wat veel van hetzelfde, het tovert wel een kleine glimlach op mn gezicht.
De covers van Royals en Diamonds vind ik wel leuk eigenlijk. De rest is niet echt bijzonder, maar luistert redelijk weg.
Voldoende dus wel voor deze plaat. 3*