Infamous Mobb - Blood Thicker Than Water, Vol. 1 (2004)

Label: Monopolee

1. Intro (0:56)
  2. Greenback (3:38)
  3. Empty Out (Reload) (3:23)

met Prodigy

4. The Future (3:18)

met UN

5. Watch Your Step (3:16)
  6. Who We Ride For (3:57)
  7. Worldwide (3:42)
  8. Lifestyle (3:35)
  9. More Hoes Than Hefner (3:45)
  10. Got That Iron (2:48)

met Chinky

11. Black Hand (4:00)

met Flame

12. King from Queens (3:47)

met A. Dog

13. U Know the Ratio (3:59)
  14. Blood Thicker Than Water (3:26)
  15. Light a Candle (3:27)
  16. Tonite (3:58)

met Big Noyd

17. Take It Back (3:49)
  18. Gunz Up Lennox (4:01)

met Chinky

eazyfan
ik heb deze geluistert en Greenback,Empty Out (Reload),
Watch Your Step,More Hoes Than Hefner tog de beste.
goeie cd.nice beats met goeie productie.
ik ontdekte deze per ongeluk en man wat ben ik blij

eazyfan, als je deze leuk vindt, dan zal je de voorganger van dit album (Special Edition) ook wel kunnen waarderen

eazyfan
okk bedankt,dan ga ik die ook gaan luisteren.bedankt candice

avatar van JLjuju
Erg lekker album. Beste van Infamous Mobb.
Ik vind bijna alle nummers goed geproduceerd en de MC's, tja, die zijn nooit echt lyricaal hoogstaand geweest, maar ik vind het fijn om naar ze luisteren, vooral naar Godfather Pt. III. En hoe waardeloos Ty Nitty eigenlijk ook is, ook hem voel ik op sommige tracks zelfs.
Ik vind vooral Greenback, Take It Back, Light A Candle en Gunz Up Lennox relaxe nummers. Maar er zijn er nog wel meer.
Ik geef nu een 3,5*, maar het kan zelfs nog een 4 worden.

avatar van hiphopisntdead
Best goede cd dit, vooral GOD pt. 3 komt erg goed op deze cd

avatar van Dungeon
Vond deze CD in de kast. Ik wist niet dat ik hem had. Paar keer beluisterd maar niets voor mij. Ik had er meer van verwacht. Ik kon ze namelijk al van het Soul Assasins project waar ze met een goed nummer opstaan. Maar deze CD vind ik op een paar tracks na saai en langdradig. Een 6je...

avatar van Nr.4
Net als de voorganger een toffe QB straatrap album. Empty Out is erg tof. De DVD die erbij zit is ook de moeite waard met de plaatselijke helden uit de buurt van de rappers hehe.

avatar van Nr.4
Een beetje jeugdsentiment om deze weer 's te draaien, merk dat ik ouder word haha. Producties hierop zijn een stuk minder dan op Special Edition vind ik, maar toch wel vermakelijk plaatje.