heerlijke ep , future beacon is echt een van de beste platen die ik dit jaar heb gehoord samen met amphis van luke abbott en wesley zijn ep . Geen enkle minpunt te besporen voor mij op deze ep , alleen jammer dat ik Total Order of Being beu ben gehoord wel niet echt beu maar toch , te vaak beluisterd op youtube in sets van holden . Zijn nieuwe ep op zijn eigen label samen met nathan bevat een pareltje namelijk bismuth , had het geluk om via soulseek deze track al te downloaden , die gast op soulseek had een berg unreleased materiaal van wesley , dus ik vraag hem hé hoe kom je aan al die unreleased music from wesley , bleek het een oude college friend te zijn die dan maar besloot heel zijn handel van wesley offline te halen , heb een folder kunnen downloaden van zo een 12 tracks maar niets speciaals , wel speciaal was dat ik bismuth en ynys byr ( ook zo een wereldtrack ) juist op de nipper heb kunnen downloaden, had ik mijn mond maar gehouden wie weet wat voor een pareltjes er nog tussen zaten , schat toch nog zo een tracks of 15 die ik niet heb kunnen downloaden doodjammer. ynys byr kan je luisteren in een set van nathan ( FACT mix 355 - Nathan Fake (Nov '12) . ynys byr en bismuth zijn echt pareltjes vooral bismuth wat een plaat zeg ! , ynys byr zal nog een tijdje het licht niet zien miss op hun volgende ep na hun eerste split release waar wel bismuth in zit . wat een talent toch matsell .