Wesley Matsell - Total Order of Being EP (2014)

Electronic / Dance
Label: Border Community

1. Total Order of Being (3:50)
  2. Future Beacon (5:51)
  3. Dowlais Wheelie Crew (6:11)
  4. Rite of Pant (9:12)
avatar van Perlence Range 7
heerlijke ep , future beacon is echt een van de beste platen die ik dit jaar heb gehoord samen met amphis van luke abbott en wesley zijn ep . Geen enkle minpunt te besporen voor mij op deze ep , alleen jammer dat ik Total Order of Being beu ben gehoord wel niet echt beu maar toch , te vaak beluisterd op youtube in sets van holden . Zijn nieuwe ep op zijn eigen label samen met nathan bevat een pareltje namelijk bismuth , had het geluk om via soulseek deze track al te downloaden , die gast op soulseek had een berg unreleased materiaal van wesley , dus ik vraag hem hé hoe kom je aan al die unreleased music from wesley , bleek het een oude college friend te zijn die dan maar besloot heel zijn handel van wesley offline te halen , heb een folder kunnen downloaden van zo een 12 tracks maar niets speciaals , wel speciaal was dat ik bismuth en ynys byr ( ook zo een wereldtrack ) juist op de nipper heb kunnen downloaden, had ik mijn mond maar gehouden wie weet wat voor een pareltjes er nog tussen zaten , schat toch nog zo een tracks of 15 die ik niet heb kunnen downloaden doodjammer. ynys byr kan je luisteren in een set van nathan ( FACT mix 355 - Nathan Fake (Nov '12) . ynys byr en bismuth zijn echt pareltjes vooral bismuth wat een plaat zeg ! , ynys byr zal nog een tijdje het licht niet zien miss op hun volgende ep na hun eerste split release waar wel bismuth in zit . wat een talent toch matsell .

Lukk0
Deze EP ademt Border Community, met de mix van house met wat 90's rave. Future Beacon is op die manier een hele fijne track geworden, met die chaotische tweede helft, maar verder is dit inmiddels wel een beetje achterhaald. Wesley Matsell heeft hiermee een degelijke EP gemaakt, met één echt goede track.