Crowbar - Symmetry in Black (2014)

Label: Century Media

1. Walk with Knowledge Wisely (5:21)
  2. Symmetry in White (4:08)
  3. The Taste of Dying (3:12)
  4. Reflection of Deceit (5:00)
  5. Ageless Decay (3:40)
  6. Amaranthine (2:46)
  7. The Foreboding (4:13)
  8. Shaman of Belief (3:38)
  9. Teach the Blind to See (3:41)
  10. A Wealth of Empathy (4:08)
  11. Symbolic Suicide (4:21)
  12. The Piety of Self-Loathing (3:56)
Als ik verlang naar het doffe, onafgewerkte keldergeluid van de eerste platen, zonder psychedelische uitstapjes bovendien, dan is dit zeker niets voor mij?

avatar van bennerd
Helaas, ThirdEyedCitizen. Dit is echt een stuk gladder dan het voorgaande werk, meer in de richting van de twee albums na Broken Glass. Het rockt wel goed en het klinkt nog heel erg Crowbar-achtig, maar het niveau, de dynamiek en de hevigheid van de eerste platen wordt zeker niet gehaald.

thanks. Weet ik genoeg. Grote kans dat ie dit jaar nog eens voorbij gaat komen, maar geen haast dus.

avatar van bennerd
Terechte conclusie Het is zeker de moeite waard om eens te horen (dûh, 't is Crowbar), maar het heeft bij mij niet echt potten gebroken. Graag gedaan!