Gia Koka - Dymitri (2013)

1 stem

7. I Got You
  8. One Day
  9. Swear to Me Never
avatar van rkdev
2012 bracht ons het album Natalia Jayden - Kissing the Outcast (2012) . Maar de artiest Natalia Jayden 'is niet meer', ontmoet nu Gia Koka!

Natalia nam haar vorige plaat op met topproducer Martin Terefe en werd serious talent bij 3FM. Wat een mooie start van een carriere leek, werd door enkele omstandigheden helemaal op z'n kop gezet. Ze zat vast aan contracten en had totaal geen invloed op haar beoogde muzikale koers. Na een jaar was ze er zo klaar mee dat ze haar platenbaas via Skype vertelde dat ze het op haar eigen manier wilde doen, anders deed ze niet meer mee. Dat betekende meteen het einde van die samenwerking.

Vol moed trok ze met haar vriend naar LA, maar toen sloeg het noodlot toe. In korte tijd overleden haar zwager en haar broertje Dymitri (19). Van de afscheidsbrieven die ze voor hem schreef, maakte ze dit album. Het komt recht uit haar hart en maakte ze zonder commerciële verwachtingen.
Een zeer persoonlijk document van een gebroken ziel.