James Blunt - Chasing Time (2006)

Alternatieve titel: The Bedlam Sessions

Label: Custard

1. Wisemen (3:49)
  2. High (3:55)
  3. Cry (3:44)
  4. Goodbye My Lover (4:48)
  5. So Long, Jimmy (5:25)
  6. Sugar Coated (3:51)
  7. You're Beautiful (3:38)
  8. Billy (3:46)
  9. Fall at Your Feet (2:42)
  10. Tears and Rain (4:17)
  11. No Bravery (3:36)
  12. Where Is My Mind? (4:07)
avatar van musicfriek
Over uitbuiten van albums gesproken... En het verkoopt ook nog getuige de notering in de Album Mega Top 100.

ik vond 'Wisemen' anders wel een mooi liedje, om toch als redelijke, en tactvolle belg 'ns een positieve opmerking te maken..

zeker dat dit een mooi album is

avatar van Jeanicious
Grappig stemgedrag ook. óf een 5 óf een 0,5. Geinig.

Relax
is dit album al uit dan ?

Mooi live album van een goed concert. Blijft goed.

Ook een leuke dvd. Vind het ook leuk dat er extra's bij zitten. En natuurlijk zitten er enkele clips bij.

Hmm.. lijkt me een schoolvoorbeeld van het uitmelken van een "hype"

Desondanks zal ik m eens opzetten, als ik in een heel erg goede bui ben athans..

avatar van jurado
Wat een zouteloze hap is die james blunt zeg, ik kan er echt niks mee.
Ik ga er ook niet op stemmen

Begrijp niet dat zoveel mensen James Blunt slecht vinden ik vind helemaal niet dat hij een hoge stem heeft (en anders is het al knap om als man een hoge stem te hebben, haha ), vindt het mooi om naar te luisteren... ook de DVD is erg goed, leuk dat er nog extra dingen op staan, de making off + de clips van de nummers!

Waarom kan ik James Blunt niet in m'n top 10 van 2006 zetten

fastpulseboy
tuurlijk kan dat wel, als 14 jarige mag dat. Pas boven de 20 wordt het sneu hoor.

Oke maar ik dacht dat ik 'em er niet in kon zetten omdat hij niet in de lijst met albums van 2006 staat

Live klinkt het beter dan op z'n studio album..maar het is niet zo dat ik nou dacht: Wat een dijk van een live-cd..daarvoor is er teveel aan gesleuteld. Maar het klinkt evengoed gewoon relaxed. (De slappe cover van Crowded House had weggelaten mogen worden btw)

Alle extras zijn wel leuk om te kijken...Making Of van de videoclips, Intervieuws, en dergelijke

3.5*

Geweldige stem
Geweldige muziek
Louter emotie, wat een topmuzikant

avatar van ariedirk
strandbal schreef:
De slappe cover van Crowded House had weggelaten mogen worden btw

wat mij betreft had de nog slappere cover van pixies ook weg mogen blijven, Placebo deed het goed, nada surf kon er nog mee door, maar james blunt slaat de plank goed mis.
verder wel een leuke live-cd. meeste nummers komen beter uit de verf dan op zijn studio-album

Mooie man,mooie,stem,schone liekes,wat kaner nog beter zijn!?
Ik heb dat album en het is gwn fantastisch .

James Blunt = goed !!!!!!

Geweldigenoten
Goed live album en luistert lekker weg. Ik wist niet dat ik bij deze gebombardeerd wordt tot 'sneu', aangezien ik 36 ben, een man en dit lekkere muziek vind...
Achja, sommige hebben al snel een oordeel... heh, fastpulseboy

avatar van Slowgaze
Beste track is absoluut Where Is My Mind, maar die verrekte klotenummers van hem krijgen soms nog best een redelijke uitvoering mee. Ik denk ook aan die orgelsolo in een van die nummers, die solo was eerlijk gezegd best leuk. Maar ik ben dan ook best orgelfiel.