WIFE - What's Between (2014)

Electronic

7. Living Joy
  8. Fruit Tree
  9. Further Not Better
avatar van Don Cappuccino
James Kelly stopte aan het eind van 2013 met de Ierse blackmetalband Altar of Plagues om zich helemaal te focussen op WIFE. De eerste track is al te beluisteren en de prachtige cleane vocalen van Kelly vallen gelijk op: Heart Is A Far Light

avatar van hond racisme
Tongue.
Ik vind het persoonlijk niet echt iets hebben, een beetje treurig van de verspilde productie, James Kelly zijn stem is te loom voor de soort muziek die hij wilt maken.

tuktak
Medegeproduceerd door The Haxan Cloak & Roly Porter, dus dat moet wel goed zijn.

avatar van hond racisme
Hmm, ik trek mij terug. Toch bijzonder intrigerend en naargeestig plaatje.
Op sommige tracks (meestal de iets melodieuzere) werken de producties (van o.a. The Haxan Cloak) heel goed bij de vocalen en bij andere is het te experimenteel om bij het type van zang te passen.
Maar goed, al bij al is het vrij goed.

avatar van Twilight
Tot nu toe alleen nog maar 'Heart is a Far Light' gehoord, en ik vind dat een erg fijn en mooi plaatje. Lekker donker. Daar helpt de productie van The Haxan Cloak natuurlijk mooi aan mee! Ben benieuwd naar het geheel.