Shock G - Fear of a Mixed Planet (2004)

Label: 33rd Street

1. Keep It Beautiful (3:30)
  2. Cherry Flava'd Email (3:57)
  3. Weesom Hustlas (4:47)
  4. Cinnamon Waves (4:38)
  5. Holmedown Up (4:22)
  6. Let's Go (4:10)
  7. My Opinion (1:48)
  8. Who's Clean (3:12)
  9. Fear of a Mixed Planet (5:11)
  10. Gotchoo (3:27)
  11. The Rime in the Mochanut (3:28)
  12. Perfect Life (4:03)
  13. We're All Killaz (6:21)
  14. Baby You Okay? (2:16)
  15. Sunshime Rime (4:05)
  16. Clev MC (1:33)
  17. Your Sun Is a Pimp (5:20)
Humpty Hump, met nog zelfs een nieuw album? wie Kent het?

avatar van Nightrider
vreemd dat al die hiphop fanaten hun oog hier nog niet op hebben laten vallen... er staan hier een aantal goede nummers op zoals sunshine rime en cherry flavoured e-mail. die laatste vooral heeft een speciale feeling, waardoor het nummer niet meer puur als hiphop aanvoelt maar als een mix van meerdere genres. ik ken lang niet alle nummers, misschien moet ik m maar ns gaan checken

Social_Mask
Shock-G met een solo album..Lijkt me interessant. Een fijne rapper, vooral zijn alter ego vind ik hilarisch. Al had ik eerlijk gezegd liever een solo album van Money B gezien. Kijken of ik dit kan bemachtigen. Hoeveel Fear of a ***** Planet albums bestaan er wel niet??